Eurovision 2021 Τελικός: Αλβανία: Ξεσήκωσε το κοινό η σέξι Ελληνοαλβανίδα τραγουδίστρια
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Αλβανία: Ξεσήκωσε το κοινό η σέξι Ελληνοαλβανίδα τραγουδίστρια

Eurovision 2021 Τελικός: Αλβανία: Η Ελληνοαλβανίδα τραγουδίστρια Άντζελα Περιστέρη κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό της φετινής Eurovision.

Ανέβηκε δεύτερη κατά σειρά στη σκηνή και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο λόγω της φωνής της αλλά και λόγω της σκηνικής της παρουσίας.

Η Αλβανία λοιπόν φέτος συμμετέχει στη Eurovision 2021 με την Anxhela Peristeri η οποία και έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της είναι ελληνικής καταγωγής.

Η Άντζελα Περιστέρη έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

Η τραγουδίστρια πήρε το «χρίσμα» της εκπροσώπησης της χώρας της στη Eurovision έπειτα από τη νίκη της στον 59ο εθνικό διαγωνισμό Festivali i Këngës.

Η Anxhela έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές σε συναυλίες, σόου και φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των Kënga Magjike, Çmimet Kult, Netët e Klipit και YFSF, όπου έχει κερδίσει βραβεία. Είναι επίσης τραγουδοποιός με πολλά δικά της τραγούδια.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως υπήρχε για χρόνια η σκέψη για τη συμμετοχή της στο Festivali i Këngës και πως η επιλογή του “Karma” έγινε ανάμεσα σε 2-3 κομμάτια. Πιο αναλυτικά δήλωσε:

“Εγώ και ο συνθέτης μου ο Kledi Bahiti έχουμε σκεφτεί κάθε χρόνo να πάρουμε μέρος αλλά πάντα ήμασταν πάρα πολύ απασχολημένοι. Φέτος λόγω και της πανδημίας είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε και να βρούμε ένα ωραίο τραγούδι ανάμεσα σε 2 – 3 που γράψαμε και πήγαμε στο διαγωνισμό“.

Η εμφάνισή της πάντως το βράδυ του Σαββάτου 22/5 στο στάδιο του Ρότερνταμ, στον τελικό, μαγνήτισε τα βλέμματα και η Άντζελα σίγουρα θέλει να πάρει τη νίκη φέτος!

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε παρακάτω βίντεο με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved