Eurovision 2021 Τελικός: Ισραήλ: Μετέτρεψε τα μαλλιά της σε τιάρα βασίλισσας & τα «έσπασε» στη σκηνή
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Ισραήλ: Μετέτρεψε τα μαλλιά της σε τιάρα βασίλισσας & τα «έσπασε» στη σκηνή

Eurovision 2021 Τελικός: Το Ισραήλ πέρασε στον τελικό της φετινής Eurovision με την Eden Alene και το τραγούδι «Set me free».

Το τραγούδι σε σύνθεση και στίχους Amit Mordechay, Ido Netzer, Noam Zlatin, Ron Carmi σίγουρα θέλει να φτάσει στην κορυφή, όπως όλοι άλλωστε και να πάρει τη νίκη!
Η σκηνική της παρουσία, τη βραδιά του μεγάλου τελικού, ήταν εκπληκτική. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις όμως ήταν τα μαλλιά της. Ήταν πιασμένα περίτεχνα και ψηλά θυμίζοντας τιάρα βασίλισσας. Τα νύχια της λευκά και μακριά!

Όλο το team της έκανε χρήση ολόκληρης της σκηνής τόσο της μεγάλης όσο και της μικρής.

Η Eden Alene γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 2000 στην Ιερουσαλήμ από Εβραίους γονείς που γεννήθηκαν στην Αιθιοπία και μετανάστευσαν στο Ισραήλ.
Όταν η ίδια ήταν μόλις δύο ετών, οι γονείς της χώρισαν και από τότε δεν έχει επαφές με τον πατέρα της. Η Eden φοίτησε στο Hebrew University High School. Τον Οκτώβριο του 2017 συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του εβραϊκού X Factor κερδίζοντας τη πρώτη θέση.
Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της single «Better» ενώ την ίδια χρονιά στρατολογήθηκε στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις υπηρετώντας στη μπάντα του στρατού. Τον Φεβρουάριο του 2019 διασκεύασε το νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού του 1976 «Save your kisses for me» από τους Brotherhood of Man ενώ ένα μήνα μετά κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της single με τίτλο «When it comes to you».

Το ίδιο έτος, συμμετείχε στο rock musical «Little Shop of Horrors», μία από τις πιο γνωστές μαύρες κωμωδίες. Η Eden συμμετείχε στον έβδομο κύκλο του reality show «Rising star» με σκοπό να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision.
Τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοινώθηκε νικήτρια του show με την ίδια τότε να δηλώνει πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα αλλά και με την ευκαιρία που της δόθηκε να κάνει ένα μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα.


Το τραγούδι της «Feker libi» συνδυάζει pop/rnb/ethnic στοιχεία και αγαπήθηκε γρήγορα από τους fans.

Η πανδημία του κορονοϊού όμως έφερε την ακύρωση του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς (2020). Της έγινε όμως εκ νέου πρόταση από το κρατικό κανάλι να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision 2021 απευθείας.
Τρία νέα τραγούδια γράφτηκαν για εκείνη εκ των οποίων το ένα, «Set me free» αποτελεί τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό φέτος.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνισή της στη σκηνή της φετινής Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved