Eurovision 2021 Τελικός: Μάλτα: Το μεγάλο φαβορί ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Μάλτα: Το μεγάλο φαβορί ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα!

Eurovision 2021 Τελικός: Η Μάλτα από την αρχή είχε τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει φέτος στη Eurovision καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Το τραγούδι «Je Me Casse» σε αγγλικό στίχο, με γαλλικό ρεφρέν της Destiny έχει δημιουργήσει μια αίσθηση… νίκης από την αρχή.
Η 18χρονη Destiny ερμήνευσε το "Je Me Casse", ένα τραγούδι που κινείται σε ρυθμούς τσάρλεστον, το οποίο θίγει το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Η φωνή της Destiny, «ντύθηκε» με τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Μάλτας, σε μια διαφορετική ερμηνεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κατακραυγή για τις στιλιστικές της επιλογές στην πρώτη τεχνική πρόβα, η Destiny, άλλαξε ρούχο και την είδαμε φοράει ένα μίνι ασημί φόρεμα στον Α' Ημιτελικό και μετέπειτα στον τελικό! Επιπλέον, χτένισε τα μαλλιά της διαφορετικά και φόρεσε ένα ασημένιο κοκαλάκι στα μαλλιά. Οι ροζ ψηλές μπότες ωστόσο παρέμειναν.
Επίσης, παρατηρήθηκαν διαφορές στους χρωματισμούς στο background με το κίτρινο να ήταν πλέον κυρίαρχο χρώμα στο ρεφρέν! Προς το τέλος της ερμηνείας της είδαμε εφέ με εκρήξεις κομφετί και πολλά σκοτεινά πλάνα που έδωσαν την αίσθηση ντίσκο.

Η 18χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας.

H Destiny είχε κερδίσει στον Διαγωνισμό Junior Eurovision το 2015, με το τραγούδι «Not My Soul».

Είχε αναδειχτεί νικήτρια της περσινής έκδοσης του X-Factor Malta, και κέρδισε το δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας της στην Eurovision με το τραγούδι All Of My Love.

Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του κορονοϊού, η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποφάσισε να επιλέξει τη νεαρή τραγουδίστρια και για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2021.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνιση της Μάλτας με τη 18χρονη τραγουδίστρια να ερμηνεύει το «Je Me Casse» στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved