Eurovision 2021 Τελικός: Σερβία: Ξεσήκωσαν τα πλήθη οι σέξι τραγουδίστριες!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Σερβία: Ξεσήκωσαν τα πλήθη οι σέξι τραγουδίστριες!

Eurovision 2021 Τελικός: Η Σερβία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τις Hurricane και το τραγούδι «Loco Loco», σε σύνθεση Nemanja Antonić, Darko Dimitrov και στίχους Sanja Vučić.

Με την σέξι εμφάνισή τους ξεσήκωσαν το Rotterdam Ahoy οι Hurricane ερμηνεύοντας το τραγούδι τους “Loco Loco” και αναμφισβήτητα διεκδικούν επάξια τη νίκη στη Eurovision 2021.

Τα τρία κορίτσια ντυμένα στα μαύρα με πολλές πέρλες ήταν αποκαλυπτικά και πολύ σέξι. Εκτέλεσαν τη χορογραφία τους με το background να γεμίζει καπνούς και να κυριαρχεί το μαύρο χρώμα.

Στη γέφυρα του τραγουδιού εμφανίστηκε από πάνω τους τεράστια ντισκομπάλα, που έδινε ένα έξτρα tip στη φαντασμαγορική τους εμφάνιση.

Οι Hurricane, είναι επίσης γνωστές και ως Hurricane Girls. Είναι ένα συγκρότημα κοριτσιών pop-R&B της Σερβίας που συγκροτήθηκε από τον Zoran Milinković τον Νοέμβριο του 2017, αποτελούμενο από τρία μέλη: Sanja Vučić, Ivana Nikolić και Ksenija Knežević.

Τραγουδούν κυρίως στα αγγλικά. Έχουν μόνο τέσσερα τραγούδια στη μητρική τους γλώσσα, στα Σερβικά, μέχρι τώρα. Οι Hurricane στοχεύουν να αναγνωριστούν παγκοσμίως.
Έχουν δύο προγραμματισμένα τραγούδια για την Universal (από τον Νοέμβριο του 2019), και έχουν ήδη συνεργαστεί με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Stephen Belafonte (τον Σεπτέμβριο του 2018).

Μετά τη συμμετοχή τους στην έκδοση του Beovizija για το 2020 (δεύτερη ημιτελική νύχτα, 29 Φεβρουαρίου, τελική νύχτα, 1 Μαρτίου), εκπροσώπησαν τη Σερβία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τραγούδι "Hasta La Vista".

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνισή τους στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved