Eurovision 2021 Τελικός: Ελβετία: Ο 22χρονος είναι φαβορί και ερμήνευσε το “Tout l’ Univers”
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Ελβετία: Ο 22χρονος είναι φαβορί και ερμήνευσε το “Tout l’ Univers”

Eurovision 2021 Τελικός: Ο 22χρονος από την Ελβετία ερμήνευσε το τραγούδι “Tout l’ Univers”, με τα στοιχήματα να τον θέλουν πλέον στην πρώτη πεντάδα της Eurovision.

Αποτελεί ένα από τα φαβορί της Eurovision 2021 και βρίσκεται πολύ κοντά στη νίκη.

Στη σκηνή της Eurovision λοιπόν βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Gjon’s Tears, ο οποίος και διαγωνίστηκε για την Ελβετία.

Ο Gjon’s Tears εμφανίστηκε μόνος του επί σκηνής πάνω σε μια λευκή κατασκευή. Φορούσε μαύρο παντελόνι και πουκάμισο με ασημί λεπτομέρειες και πολλά στρας. Πάνω στην κατασκευή είδαμε κάποιον να κάνει χορευτικές κινήσεις.

Ο νεαρός τραγουδιστής πρόσφατα αποκάλυψε ανοιχτά τις παιδικές του αναμνήσεις οι οποίες τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με το τραγούδι.


Η ιστορία του τραγουδιστή ξεκίνησε όταν μια παιδική παράσταση του Elvis Presley's Can't Help Falling In Love With You μετακίνησε τον παππού του στα δάκρυα. Αυτό έδωσε την έμπνευση για το σκηνικό του όνομα, Gjon's Tears: «Θέλω να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου για να μετακινήσω τους ανθρώπους με κάθε είδους τρόπο, είτε πρόκειται για χαρά, θλίψη ή μελαγχολία».

Τόσο εντυπωσιασμένος ήταν ο παππούς του που αποφάσισε να υπογράψει τον Gjon σε τηλεοπτική εκπομπή ταλέντων στο προγονικό του σπίτι της Αλβανίας. Αυτό αποδείχθηκε μια έξυπνη απόφαση, καθώς, στην ηλικία των 12 ετών, ο Gjon τερμάτισε τρίτος στο Got Talent της Αλβανίας. Την επόμενη χρονιά προχώρησε στους ημιτελικούς της Ελβετίας Got Talent και το 2019 έφτασε στην ίδια σκηνή του The Voice (Γαλλία).

Εκτός σκηνής, ο Gjon απολαμβάνει να διαβάζει ποίηση και είναι συχνός επισκέπτης σε θέατρα και μουσεία.
Έχει επίσης μια αδυναμία για τις αντίκες, χάρη σε πολλές επισκέψεις υπαίθριας αγοράς με τον πατέρα του, αλλά η μουσική ήταν πάντα το νούμερο ένα πάθος του.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή του στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved