Eurovision 2021 Τελικός: Ισπανία: Ένα ολόγιομο φεγγάρι γέμισε τις οθόνες μας
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Ισπανία: Ένα ολόγιομο φεγγάρι γέμισε τις οθόνες μας

Eurovision 2021 Τελικός: Με την μπαλάντα «Voy a quedarme» και τον Blas Cantó η Ισπανία στη Eurovision 2021.

Όχι μόνο επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα του με το τραγούδι Universo στο διαγωνισμό που ακυρώθηκε το 2020, αλλά και αγωνίστηκε στο Destino Eurovisión ως μέρος του boyband Auryn το 2011 - έχασε από τον νικητή Lucía Pérez.

Ο Blas εμφανίστηκε μόνος του στη σκηνή. Ήταν ντυμένος στα μαύρα και τραγούδησε το πρώτο μέρος του τραγουδιού acapella.

Η σκηνή θύμισε έναστρο ουρανό με λευκά φώτα σε μαύρο φόντο ενώ στο κάτω μέρος της είδαμε μπλε φώτα. Στα γραφικά είδαμε ένα τεράστιο ολόγιομο φεγγάρι σε έκλειψη το οποίο έγινε ασημένιο κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Στο δεύτερο μισό του τραγουδιού είδαμε το φεγγάρι να έχει φύγει από τα γραφικά της σκηνής και να αποτελεί πλέον μέρος του ίδιου του σκηνικού. Στο τέλος του τραγουδιού είδαμε μια έκρηξη αστεριών και νεφελώματα ενώ το φεγγάρι έγινε κόκκινο.

Η ιστορία του με την Eurovision εκτείνεται ακόμη περισσότερο, έχοντας αγωνιστεί στο EuroJunior, την ισπανική εκπομπή επιλογής για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision το 2004. Με τόσες πολλές σχεδόν αποτυχίες, ο τραγουδιστής από τη Μούρθια θα ανακουφιστεί από τον χρόνο του να λάμψει στη μεγαλύτερη σκηνή του όλα, ίντσες όλο και πιο κοντά.

«Είναι ένα μακροχρόνιο όνειρό μου», ο Μπλας ομολόγησε σε μια σύντομη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του: «Ονειρευόμουν να τραγουδήσω στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από τότε που ήμουν παιδί».

Μέχρι σήμερα, ο Blas έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ. Τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ του κυκλοφόρησαν με το boyband Auryn, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Best Spanish Act στα MTV Europe Music Awards το 2013. Το πρώτο σόλο άλμπουμ του Complicado, το οποίο παρουσίασε τη μεγαλύτερη επιτυχία του Nol No Soy Yo, κυκλοφόρησε το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανία αποτελεί μέλος των BIG 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) γεγονός που κατατάσσει τη χώρα αυτόματα στον μεγάλο τελικό.
Θα καταφέρει άραγε ο ερμηνευτής να αναδειχτεί νικητής απόψε;

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ισπανίας στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved