Eurovision 2021 Τελικός: Μολδαβία: Η σέξι Natalia στους ρυθμούς του Ευαγγελινού και του Κοντόπουλου
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Μολδαβία: Η σέξι Natalia στους ρυθμούς του Ευαγγελινού και του Κοντόπουλου

Eurovision 2021 Τελικός: Η Μολδαβία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από την Natalia Gordienko και το τραγούδι «Sugar», σε σύνθεση Dimitris Kontopoulos, Philip Kirkorov και στίχους των Mikhail Gutseriev, Sharon Vaughn.

Με ένα σέξι φόρεμα γεμάτο λάμψεις και ένα απίθανο χτένισμα, η εκπρόσωπος της Μολδαβίας ήταν σαρωτική στη σκηνή της Eurovision. Η Natalia με το μικροσκοπικό, αραχνούφαντο φόρεμα, το οποίο την έκανε να δείχνει υπέρμετρα σέξυ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της στεκόταν πάνω στην πλατφόρμα και έπαιζε με τις κάμερες, ενώ οι χορευτές άλλοτε ήταν μαζί της και άλλοτε την άφηναν μόνη στη σκηνή!
Η Νατάλια Γκορντιένκο είναι Μολδαβή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Μαζί με τους Αρσένιουμ και Connect-R, εκπροσώπησε τη Μολδαβία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2006 στην Αθήνα με το τραγούδι "Loca" και τερμάτισαν στην 20η θέση. Είχε επιλεχθεί να εκπροσωπήσει ξανά τη Μολδαβία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τραγούδι "Prison", προτού ακυρωθεί λόγω της πανδημίας COVID-19.

Ωστόσο, το TRM επέλεξε εκ νέου την καλλιτέχνιδα για να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό του 2021 με το τραγούδι "Sugar".

Η Γκορντιένκο γεννήθηκε στο Κισινάου στις 11 Δεκεμβρίου 1987. Έχει oυκρανική καταγωγή. Έχει τραγουδήσει στον χορωδία του σχολείου της, έχει κάνει μαθήματα πιάνο σε ωδείο και έχει χορέψει στην χορευτική ομάδα του σχολείου της για δέκα χρόνια. Στην ηλικία των 15, ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς τραγουδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπεύθυνη φωνητικών στην φετινή αποστολή της Μολδαβίας είναι η Βικτώρια Χαλκίτη. Επιπλέον, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει επιμεληθεί και αυτή την παρουσίαση. Λέτε να καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνιση της Μολδαβίας στη φετινή Γιουροβίζιον στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved