Eurovision 2021 Τελικός: Γερμανία: Έγινε «έκρηξη»... χρωμάτων-Δείτε την εμφάνιση του Jendrik Sigwart
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Γερμανία: Έγινε «έκρηξη»... χρωμάτων-Δείτε την εμφάνιση του Jendrik Sigwart

Eurovision 2021 Τελικός: Ο Jendrik Sigwart μας τραγούδησε "I Don't Feel Hate" - (Δεν νιώθω μίσος) και επροσώπησε τη Γερμανία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

H Γερμανία φέτος έστειλε τον 26χρονο Jendrik Sigwart στη σκηνή της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του είδαμε έκρηξη χρωμάτων αρχικά στο πάτωμα και μετά και στη μεγάλη οθόνη. Η χορογραφία ήταν χαρούμενη και αρκετά συγχρονισμένη.

Ο γερμανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας NDR ανέθεσε την επιλογή σε δύο ανεξάρτητες επιτροπές, και ο Sigwart εντυπωσίασε σε μια διαδικασία επιλογής πολλαπλών σταδίων.

Ο Jendrik μεγάλωσε στο Αμβούργο. Άρχισε να παίζει πιάνο και βιολί σε νεαρή ηλικία, ενώ σπούδασε μουσικό θέατρο. Γράφει με πάθος τα δικά του τραγούδια, μεταξύ των οποίων και τραγούδια για το γιουκαλίλι, το αγαπημένο του μουσικό όργανο.

Ο 26χρονος ερμηνευτής δήλωνε από την αρχή ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δόθηκε και σίγουρα θέλει τη νίκη.
«Ανυπομονώ πραγματικά να εκπροσωπήσω τη Γερμανία στο Διαγωνισμό της Eurovision! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εκπληκτικό!», είχε δηλώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γερμανία αποτελεί μέλος των BIG 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) γεγονός που κατατάσσει τη χώρα αυτόματα στον μεγάλο τελικό.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνιση της Γερμανίας στη φετινή Γιουροβίζιον στο ακόλουθο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved