Eurovision 2021 Τελικός: Φινλανδία: Με metal και hard rock διάθεση on stage οι Blind Channel
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Φινλανδία: Με metal και hard rock διάθεση on stage οι Blind Channel

Eurovision 2021 Τελικός: Oι Blind Channel ταξίδεψαν στο Ρότερνταμ εκπροσωπώντας την Φινλανδία στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Dark Side».

Αρκετά έντονη παρουσία στη σκηνή της Eurovision 2021 για τη Φινλανδία. Οι Blind Channel ξεσήκωσαν το στάδιο με το κομμάτι τους, το οποίο από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεται κανείς πως έχει metal χαρακτήρα.
Για την επιλογή της φινλανδικής συμμετοχής ψήφισε όχι μόνο το κοινό της χώρας, αλλά και επιτροπές από επτά άλλες χώρες. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το τραγούδι με τα metal και hard rock στοιχεία, ήταν σχεδόν τριπλάσια από εκείνη που έλαβε το δεύτερο στην τελική κατάταξη υποψήφιο τραγούδι.

Οι Blind Channel σχηματίστηκαν το 2013, έκαναν αισθητή την παρουσία τους παίζοντας την επόμενη χρονιά στο υπαίθριο φεστιβάλ heavy metal Wacken Open Air στη Γερμανία και περιγράφουν τη μουσική τους ως «violent pop».
Για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision βρήκαν πολλούς φανατικούς υποστηρικτές, οι οποίοι θεωρούν το τραγούδι τους ικανό για να βρεθεί στην πρώτη θέση του μεγάλου νικητή.

Και η αλήθεια είναι πως απόψε στον τελικό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, σε ένα σόου που παρακολούθησε φυσικά όλη η Ευρώπη.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους:

Δείτε την εμφάνισή τους στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved