Eurovision 2021 Τελικός: Ουκρανία: Μετά την ταλαιπωρία και το μοριακό τεστ η Kateryna εντυπωσίασε
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Ουκρανία: Μετά την ταλαιπωρία και το μοριακό τεστ η Kateryna εντυπωσίασε

Eurovision 2021 Τελικός: Η Ουκρανία εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από τους Go_A και το τραγούδι «Shum», σε σύνθεση των Taras Shevchenko, Kateryna Pavlenko και στίχους του Kateryna Pavlenko.

Η Kateryna επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο ρούχο με ένα πολύ πυκνό πράσινο μάλλινο κασκόλ. Συνοδευόταν από δύο χορευτές που κρατούσαν φωτεινούς δίσκους, που έμοιζαν με ντέφια! Τόσο οι χορευτές όσο και τα υπόλοιπα μέλη των Go_A ήταν ντυμένα με μαύρα παντελόνια και λευκά μπλουζάκια.
Η οθόνη γέμισε σε κάποια στιγμή με ανθρώπινες φιγούρες που έτρεχαν ακολουθώντας τον ρυθμό της μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε με άλλη τραγουδίστρια καθώς η κανονική τραγουδίστρια δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει λόγω ασθένειας. Πολλοί φοβήθηκαν ότι είχε κορονοϊό όμως έκανε μοριακό τεστ και το αποτέλεσμα -ευτυχώς- ήταν αρνητικό.

Οι ατυχίες δε σταμάτησαν εκεί αφού στη πρόβα τζενεράλε που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Ουκρανία αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της και αναγκάστηκε να επαναλάβει το τραγούδι.

Όλα πήγαν καλά όμως κατά τη διάρκεια του live του Α' Ημιτελικού και τα «έσπασαν» και στον τελικό της Eurovision 2021.

Με αυτή την εμφάνιση θέλουν σίγουρα να πάρουν τη νίκη.

Οι Go_A είναι ένα τετραμελές συγκρότημα από το Κίεβο της Ουκρανίας. Μέλη του είναι οι Kateryna Pavlenko, Ihor Didenchuk, Taras Shevchenko και Ivan Hryhoriak.
Το 2012 ξεκίνησαν οι πρώτοι πειραματισμοί και στο τέλος του ίδιου έτους το πρώτο τραγούδι «Koliada» ήταν έτοιμο. Go_A σημαίνει «επιστροφή στις ρίζες» και συνδυάζει τη βρετανική λέξη «Go» με το ελληνικό γράμμα Α (άλφα) το οποίο συμβολίζει την αρχή του παντός.
Η πρώτη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του συγκροτήματος ήρθε το 2015 όταν κέρδισαν τη πρώτη θέση στο μουσικό φεστιβάλ «The Best Track in Ukraine» χάρη στο κομμάτι «Vesniaka».
Στα τέλη του 2016 οι Go_A κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο album τους με τίτλο «Idy na zvuk» ενώ το 2017 κυκλοφόρησαν το χριστουγεννιάτικο single «Shchedryi vechir» σε συνεργασία με τη Katya Chilly.
To 2019 ακολούθησε το single «Rano-ranenko» ενώ το 2020 έλαβαν μέρος στο Vidbir 2020, τον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για τη Eurovision με τη σύνθεση «Solovey».
Μετά από ομόφωνη απόφαση κοινού και επιτροπής, οι Go_A ψηφίστηκαν ως οι νικητές του τελικού όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο διαγωνισμός της Eurovision ακυρώθηκε.
Εν τέλει, το συγκρότημα πήρε το πράσινο φως και για τη Eurovision 2021, μετά από απόφαση της κρατικής τηλεόρασης.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνιση της Ουκρανίας στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον στο βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved