Eurovision 2021 Τελικός: Γαλλία: Η Barbara είναι ένα από τα φαβορί και μας τραγούδησε το «Voilà»
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Γαλλία: Η Barbara είναι ένα από τα φαβορί και μας τραγούδησε το «Voilà»

Eurovision 2021 Τελικός: Η συμμετοχή της Γαλλίας για την φετινή Eurovision ανατέθηκε στην Barbara Pravi και το τραγούδι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Το «Voilà», που εμπνέεται από την παράδοση του γαλλικού τραγουδιού και από ερμηνευτές όπως ο Jacques Brel και η Édith Piaf, αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη.

Η Barbara Pravi εμφανίστηκε μόνη στη σκηνή της Eurovision 2021 φορώντας μαύρα παντελόνι και μαύρο μπούστο. Τα χέρια της ήταν ακάλυπτα για να φαίνονται ακόμα καλύτερα οι κινήσεις που πραγματοποίησε με τα χέρια.

Λευκοί προβολείς περιέβαλαν την τραγουδίστρια και τη έλουζαν με φως δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Υπήρχαν αρκετά κοντινά πλάνα στις εκφράσεις του προσώπου της αλλά και σε ένα κόσμημα που φορούσε.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του τραγουδιού η ερμηνεύτρια κούνησε έντονα τα χέρια της για να μας μεταδώσει τα συναισθήματά της και ολοκλήρωσε το τραγούδι της αναφωνόντας Voilà με τα χέρια ψηλά!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλλία αποτελεί μέλος των BIG 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) γεγονός που κατατάσσει τη χώρα αυτόματα στον μεγάλο τελικό.


Στον τηλεοπτικό εθνικό τελικό που έκρινε τη γαλλική συμμετοχή, πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Amir, ο οποίος εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision 2016 με το «J’ai cherché». Ανάμεσα στα μέλη βρίσκονταν ο Ολλανδός Duncan Lawrence, νικητής της Eurovision 2019, η Marie Myriam, που κατέκτησε την πρωτιά για τη Γαλλία στη Eurovision 1977, και ο σχεδιαστής μόδας Jean-Paul Gaultier, ο οποίος θα δημιουργήσει το ένδυμα της Barbara Pravi στο Ρότερνταμ.

Η 27χρονη τραγουδοποιός Barbara Pravi δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision: ήταν συνδημιουργός δύο γαλλικών συμμετοχών στην Junior Eurovision, του «Bim Bam Toi» της Carla (2019) και του «J’imagine» της Valentina, που κέρδισε το διαγωνισμό τον Νοέμβριο του 2020.


Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνιση της Γαλλίας στη φετινή Γιουροβίζιον στο βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved