Eurovision 2021 τελικός: Θα τα χάσετε με την αποκάλυψη για την guest εμφάνιση της Παπαρίζου
Eurovision

Eurovision 2021 τελικός: Θα τα χάσετε με την αποκάλυψη για την guest εμφάνιση της Παπαρίζου

Eurovision 2021 τελικός: Στην εκπομπή, Καλύτερα δεν γίνεται εμφανίστηκαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου μέσω skype μιας και βρίσκονται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού είναι και φέτος οι σχολιαστές μας στον μουσικό διαγωνισμό, που διεξάγεται απόψε, 22 Μάη και προέβησαν σε αποκαλύψεις, όπως αυτή για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου!

Αρχικά η Μαρία Κοζάκου είπε για την ελληνική συμμετοχή και την Στεφανία Λυμπερακάκη:

«Τεχνικά προβλήματα δεν υπάρχει. Η Στεφανία και η ομάδα της αισθάνομαι ότι το έχουν πάρει σαν μια αθλητική συμμετοχή. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία της σκηνής αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ για να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε. Αυτή είναι η καλύτερη Eurovision που έχουμε ζήσει. Σαν να έχουμε απαλλαγεί από την ελαφρότητα παλαιότερων χρόνων. Ακόμα και στις συμπεριφορές, είναι όλοι χαρούμενοι που είναι εδώ, υγιείς και προσεκτικοί. Για κάποιους έχει περάσει ένας χρόνος που έχουν να τραγουδήσουν μπροστά σε κόσμο, γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία ένταση. Η Stefania είναι από πολύ καλή και πάνω σε όλες τις πρόβες».

Από την άλλη ο Γιώργος Καπουτζίδης μας έδωσε μία γεύση για την guest εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου η οποία όπως αποκάλυψε θα κάνει την χορογραφία όπως ακριβώς την είχε κάνει τη βραδιά της νίκης.

Δείτε την αποκάλυψε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved