Eurovision 2021 Τελικός: Λιθουανία: Οι Roop μετέτρεψαν τη σκηνή σε... Discotheque
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Λιθουανία: Οι Roop μετέτρεψαν τη σκηνή σε... Discotheque

Eurovision 2021 Τελικός: Η Λιθουανία με τους The Roop και το τραγούδι τους «Discotheque» τα πήγε περίφημα στον φετινό τελικό της Eurovision.

H Λιθουανία εκπροσωπήθηκε στη Eurovision 2021 από τους The Roop και το τραγούδι «Discoteque», σε σύνθεση των Vaidotas Valiukevičius, Mantas Banišauskas, Robertas Baranauskas, Laisvūnas Černovas, Ilkka Wirtanen και στίχους των Vaidotas Valiukevičius, Mantas Banišauskas, Kalle Lindroth.

Στη σκηνή είδαμε τους πέντε άντρες ντυμένους με κίτρινα κοστούμια.

Ο τραγουδιστής (Vaidotas Valiukevičius), ο κιθαρίστας, τα keyboard και δύο χορευτές. Το πρώτο πλάνο ξεκίνησε με τον front man ενώ στη συνέχεις στο stage ανέβηκαν και τα υπόλοιπα μέλη.

Οι χρωματισμοί τους κινήθηκαν σε μωβ αποχρώσεις ενώ ο Vaidotas Valiukevičius «έπαιζε» με την κάμερα σαν σέλφι.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2014 κι έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ—To Whom It May Concern το 2015 και το Ghosts το 2017– και το εκτεταμένης αναπαραγωγής Yes, I Do το 2018. Ήταν να εκπροσωπήσουν τη Λιθουανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τραγούδι "On Fire" αφού κέρδισαν την εθνική επιλογή της χώρας τους, αλλά αργότερα ο διαγωνισμός του 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Αντί να επιλεγούν εσωτερικά για το επόμενο έτος, όπως έχουν κάνει πολλές άλλες χώρες, στους The Roop ήταν εγγυημένη μια θέση στον τελικό της εθνικής επιλογής της χώρας τους με το τραγούδι τους "Discoteque", το οποίο κατέληξε να κερδίσει, επιτρέποντάς τους να εκπροσωπήσουν τη Λιθουανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021.

Φυσικά, από το πρώτο λεπτό, η αγωνία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision στον τελικό έχει χτυπήσει κόκκινο!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved