Eurovision 2021 Τελικός: Mike: Ο πιο φανατικός θαυμαστής της Έλενας! Έτσι στηρίζει το κορίτσι του!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Mike: Ο πιο φανατικός θαυμαστής της Έλενας! Έτσι στηρίζει το κορίτσι του!

Eurovision 2021 Τελικός: Μπορεί ο Mike λόγω συνθηκών να μην είναι στο πλευρό της αγαπημένης του Έλενας Τσαγκρινού όμως δηλώνει με κάθε τρόπο ότι είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της και υποστηρικτής της. 

Ο γνωστός ράπερ ο οποίος αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν από καιρό και μετά από αυτό ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο Ρότερνταμ και να βρεθεί τόσο κοντά στον κίνδυνο να κολλήσει κορονοϊό, παρ' όλο που στη διοργάνωση τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή της φετινής Eurovision.

Μπορεί λοιπόν να μην είναι στο πλευρό της συντρόφου του Έλενας Τσαγκρινού, είναι όμως η ψυχή, η καρδιά και το μυαλό του σε εκείνη.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό της εμφάνισης της αποστολής της Κύπρου στον αποψινό τελικό της Eurovision, ο Mike δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις παρακινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να στηρίξουν την Έλενα Τσαγκρινού με την ψήφο τους προκειμένου η προσπάθειά της να έχει "αντίκρισμα" και στην τελική βαθμολογία.

Ανέβασε απόσπασμα από την εμφάνισή της, ο ίδιος βάφτηκε με τα χρώματα του... El Diablo και πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό και φυσικά θύμισε σε όλους τους followers του ποιον αριθμό χώρας (01) πρέπει να ψηφίσουν όταν θα ανοίξουν οι γραμμές.

Περήφανος και χαρούμενος που το κορίτσι του κατάφερε, όχι μόνο να κάνει μία άψογη σκηνική εμφάνιση αλλά και να χαρεί το επαγγελματικό όνειρο που είχε ως τραγουδίστρια, ο Mike δείχνει να μοιράζεται τα δυνατά συναισθήματα αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής της καριέρας της.

Βέβαια δεν παρέλειψε να ανεβάσει και ένα στόρι για την Ελλάδα και τη Στεφανία στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved