Eurovision 2021 Τελικός: Αποθέωση για την Παπαρίζου στο Twitter: «Θα είσαι για πάντα το Number One!»
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Αποθέωση για την Παπαρίζου στο Twitter: «Θα είσαι για πάντα το Number One!»

Eurovision 2021 Τελικός: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και πραγματικά μας γέμισε με συγκίνηση αλλά και νοσταλγία για εκείνες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε όταν κερδίσαμε την πρώτη θέση. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα παρεμφερές φόρεμα με εκείνο του 2005 και παρ' όλο που δεν είχε μαζί της τους χορευτές εκείνης της εποχής, έφερε άψογα εις πέρας τη χορογραφία μαζί τους.

Μάλιστα, την είδαμε να κάνει και το γνωστό τρικ με τη λύρα που βγαίνει μέσα από τα ρούχα ενός από τους χορευτές, γεγονός που πραγματικά μας θύμισε πολλά από το μακρινό παρελθόν.

16 χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η κορυφαία pop star εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας πάνω σε μία ταράτσα και έκανε τη... διαφορά!

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό “Rock The Roof” interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξένησε τον φετινό διαγωνισμό.

Φυσικά, οι Έλληνες χρήστες αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου με τους περισσότερους να χρησιμοποιούν τον τίτλο του τραγουδιού που μας χάρισε τη μοναδική νίκη στον διαγωνισμό, το My Number One.

Με αυτό λοιπόν έκαναν διάφορα λογοπαίγνια αποθεώνοντας την Έλενα Παπαρίζου η οποία ήταν πραγματικά ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

«Θα είσαι για πάντα το Number One!» και άλλου τέτοιου τύπου σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου η οποία έλαμπε πάνω στη σκηνή τραγουδώντας το νικητήριο τραγούδι της.

Δείτε στην παρακάτω gallery tweets που αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved