Eurovision 2021 Τελικός: Δεν ξανάγινε! Αυτές οι χώρες δεν ψηφίστηκαν από το κοινό
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Δεν ξανάγινε! Αυτές οι χώρες δεν ψηφίστηκαν από το κοινό

Eurovision 2021 Τελικός: Αυτό που συνέβη λίγο πριν το τέλος της Eurovision 2021 δεν έχει προηγούμενο.

Η καρδιά της ευρωπαϊκής μουσικής χτύπησε απόψε στις 22:00 στο Ρόντερνταμ της Ολλανδίας, στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

Στον τελικό είδαμε να διαγωνίζονται 26 χώρες, με τις 20 να παίρνουν το εισιτήριο μέσω των ημιτελικών και άλλες που έξι πέρασαν απ’ ευθείας.


Αυτές ήταν οι: Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία, ενώ οι Ελληνίδες τραγουδίστριες θα αντιμετωπίσουν και τις: Nορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Σουηδία, Βέλγιο, Aλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία και Φιλανδία.

Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo και τα χρώματα της Κύπρου όσο και η "δική" μας Στεφανία Λυμπερακάκη με το "Last Dance", έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αυτό που αποτέλεσε όμως έκπληξη ήταν το γεγονός ότι κάποιες χώρες δεν ψηφίστηκαν καθόλου από το κοινό και πήραν... μηδέν. Και δεν ήταν ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερις!

Αυτές λοιπόν ήταν η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ισπανία!

Ούτε οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των χωρών δεν το πίστευαν ωστόσο δεν έδειξαν να τους παίρνει από κάτω, σηκώθηκαν πάνω και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό αλλά και από τους εκπροσώπους των άλλων χωρών.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved