Eurovision 2021 Τελικός: Έτσι ψήφισε η Ελλάδα τις υπόλοιπες χώρες!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Έτσι ψήφισε η Ελλάδα τις υπόλοιπες χώρες!

Eurovision 2021 Τελικός: Με μία ψηφοφορία που απόψε εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν τελικά η Ιταλία

Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής ήταν τελείως διαφορετική με αυτή του κοινού, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι ενώ στην αρχή ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε Ελβετία και Γαλλία, τελικά εξελίχθηκε σε πραγματική κούρσα, με την Ιταλία τελικά να παίρνει τη... ρεβάνς!

Η ελληνική κριτική επιτροπή, κλασικά, έδωσε την υψηλότερη βαθμολογία της σε ένα τραγούδι που πίστευε πολύ και σε μία χώρα που έτσι και αλλιώς κλασικά αποτελεί "σύμμαχό" μας στη Eurovision, φυσικά την Κύπρο. Η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία τελικά κατετάγη στην 16η θέση, με το τραγούδι El Diablo, παρ' όλο που καταχειροκροτήθηκε και ξεσήκωσε το κοινό στο Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, δεν κατάφερε να πάρει μία καλύτερη θέση.

Όσο για την Ελλάδα που τα στοιχήματα και οι προβλέψεις μέχρι και την τελευταία στιγμή της έδιναν τη 12η θέση -στην καλύτερη περίπτωση- τελικά κατέκτησε την 10η θέση.

Πώς όμως ψήφισε η Ελλάδα τις υπόλοιπες χώρες; Είπαμε, κλασικά, το 12άρι το χάρισε στην Κύπρο, όμως το 10άρι της ανήκε στην τελική νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, στην Ιταλία. Οκτώ βαθμοί πήγαν στο Voila ενώ έναν μόλις βαθμό χαρίσαμε στη Ρωσία.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής:

12 βαθμοί Κύπρος

10 βαθμοί Ιταλία

8 βαθμοί Γαλλία

7 βαθμοί Αλβανία

6 βαθμοί Φινλανδία

5 βαθμοί Ουκρανία

4 βαθμοί Ελβετία

3 βαθμοί Μάλτα

2 βαθμοί Αζερμπαϊτζάν

1 βαθμός Ρωσία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved