Eurovision 2021: Μάθε ποια θέση πήραν η Ελλάδα και η Κύπρος στον ημιτελικό
Eurovision

Eurovision 2021: Μάθε ποια θέση πήραν η Ελλάδα και η Κύπρος στον ημιτελικό

Eurovision 2021: Ο μεγάλος τελικός της Eurovision έγινε και νικήτρια στη συνδυαστική ψηφοφορία επιτροπών και κοινού αναδείχθηκε με 524 βαθμούς η Ιταλία!  Μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, αποκαλύφθηκαν και οι βαθμολογίες των δύο Ημιτελικών

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρώτη αναδείχθηκε η Ιταλία, δεύτερη η Γαλλία και τρίτη η Ελβετία με 499 βαθμούς και 432 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή της φετινής Eurovision και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας το "El Diablo".

Η νεαρή τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς του μπιτάτου κομματιού φορώντας το σέξι ασημί φόρεμα με κρόσσια, που είχε δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση η Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες, όμως η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo, παρά τα στοιχήματα και τα προγνωστικά των προηγούμενων ημερών που την ήθελαν ενδεχομένως και στην πρώτη πεντάδα, βρέθηκε στην 16η θέση.

Μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, αποκαλύφθηκαν και οι βαθμολογίες των δύο Ημιτελικών. Σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσίευσε η EBU, η Έλενα Τσαγκρινού και η Κύπρος στον Α΄ Ημιτελικό πέρασε 6η.

Οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει η Κύπρος ήταν 170 και οι φήμες που την ήθελαν να περνά στον τελικό κερδίζοντας την 1η ή την 2η θέση στον ημιτελικό δεν ίσχυε!

Η Stefania Liberakaki, εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου και η Ελλάδα με το Lets Dance κατέκτησε την δέκατη θέση στον τελικό της Eurovision 2021!

Η Ελλάδα με την Stefania και το Last Dance κατάφερε να πάρει τη δέκατη θέση και στον Ημιτελικό πέρασε 6η. Οι βαθμοί που είχε συγκεντρώσει η Ελλάδα ήταν 184.

Δείτε στην gallery τους πίνακες της βαθμολογίας των δύο ημιτελικών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved