Eurovision 2021: Το πρώτο μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά τον τελικό και η αποκάλυψή της!
Eurovision

Eurovision 2021: Το πρώτο μήνυμα της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά τον τελικό και η αποκάλυψή της!

Eurovision 2021 Τελικός: Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε στη σκηνή της φετινής Eurovision, κατάφερε να ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη και να κατακτήσει την δέκατη θέση! 

Η Stefania Liberakaki, εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου.

Το highlight της εμφάνισής της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, φυσικά ήταν η στιγμή του τρικ που γίνεται on stage, με τη Στεφανία να μοιάζει πως κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χόρεψε τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτούσε μια “νέα αρχή”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού ενώ ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Τέλος, η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Λίγη ώρα μέρα το τέλος του μεγάλου τελικού, η Στεφανία Λυμπερακάκη δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, αφού η Ελλάδα μπήκε στη δεκάδα.

Η 18χρονη με ένα μήνυμα στο Instagram, είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους. Θέλω να πω απλά ένα ευχαριστώ στον καθένα που ψήφισε για την Ελλάδα. Το εκτιμώ πραγματικά. Είμαστε ξανά στους δέκα καλύτερους και θα κάνουμε πάρτι. Αύριο θα πάω στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να αγκαλιάσω κάθε Έλληνα προσωπικά. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που ψηφίσατε. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved