Eurovision 2021: Αυτό είναι το αποτέλεσμα του τεστ ναρκωτικών για τον Ιταλό νικητή
Eurovision

Eurovision 2021: Αυτό είναι το αποτέλεσμα του τεστ ναρκωτικών για τον Ιταλό νικητή

Eurovision 2021: Το τεστ ναρκωτικών επιβεβαιώνει ότι ο Damiano David του Måneskin δεν έκανε χρήση κοκαΐνης στο green room της Eurovision για την συμμετοχή της Ιταλίας.

Το Σάββατο το απόγευμα (22/5), το Twitter βρισκόταν υπό αμφισβήτηση ότι ο Damiano David του Måneskin είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά στο green room της Eurovision 2021.

Αυτό βασίστηκε σε κάποια μάλλον λιγοστά στοιχεία: ένα βίντεο του έδειχνε να κλίνει στο τραπέζι του κατά την ψηφοφορία. Ενημερώθηκε επίσης, ίσως, από άδικα στερεότυπα για άτομα που ασχολούνται με τη ροκ μουσική.

H EBU έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι ο Damiano έχει περάσει το τεστ ναρκωτικών και ήταν αρνητικός.

Αυτή είναι η επίσημη δήλωση της EBU:

«Μετά από ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στην Πράσινη Αίθουσα του Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), όπως ζήτησε η ιταλική αντιπροσωπεία, διενήργησε διεξοδική ανασκόπηση των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου όλων των διαθέσιμων πλάνο. Μια δοκιμή ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε επίσης εθελοντικά νωρίτερα σήμερα από τον κύριο τραγουδιστή του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο επέστρεψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα που είχε δει το EBU. Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Ανησυχούμε ότι οι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψεύτικες ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και επηρέασαν άδικα το συγκρότημα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Måneskin για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Ιταλό μέλος μας, Rai, για την παραγωγή ενός θεαματικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision στην Ιταλία το επόμενο έτος. " Την Κυριακή ο Νταμιάν επέστρεψε στις φήμες που ισχυριζόταν ότι είχε δει ναρκωτικά στο Green Room της Eurovision Στη συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision, ο frontman είπε στα μέσα ενημέρωσης, «Δεν χρησιμοποιώ ναρκωτικά». Η φήμη ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσιεύτηκε ένα κλιπ που δείχνει τον Damiano να σκύβει, με το κεφάλι του κοντά στο τραπέζι του Green Room.

Με πιο προσεκτική ματιά, είναι σαφές ότι τα χέρια του Damiano κρατήθηκαν στα πλάγια του, σφίξιμο σε γροθιές - μια απίθανη στάση για κάποιον που πρόκειται να ρουφήξει ναρκωτικά.

Στη συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision, ο Σουηδός δημοσιογράφος Tobbe Ek της εφημερίδας Aftonbladet ρώτησε τον Damiano για την κατάσταση. Ο frontman εξήγησε τι είχε συμβεί κατά τη σκηνή που καταγράφηκε στο Green Room:

Είπε: «(Ο κιθαρίστας Måneskin), ο Τόμας έσπασε ένα ποτήρι. Δεν χρησιμοποιώ ναρκωτικά, παρακαλώ παιδιά. Μην το πείτε αυτό. " Τα σχόλιά του δέχτηκαν χειροκροτήματα και συνέχισε να προσθέτει: "Μην το πείτε αυτό. Αλλά πραγματικά, δεν υπάρχει κοκαΐνη. Μην το πεις αυτό. "Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας επανέλαβαν ότι ο Damiano είχε προηγουμένως λάβει θέση ενάντια στα ναρκωτικά γενικά. Είπαν επίσης ότι θα εκπλαγούν όταν βλέπουν τον τραγουδιστή ναρκωτικά, εάν το ήθελε, σε ζωντανή τηλεόραση.

Η ομάδα δημοσίευσε επίσης τις ιστορίες τους στο Instagram, αμφισβητώντας και πάλι τον ισχυρισμό και τονίζοντας τη στάση τους κατά των ναρκωτικών:

«Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι για το τι λένε κάποιοι για τον Νταμίμο να κάνουν ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά ενάντια στα ναρκωτικά και δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να δοκιμαστούμε, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μουσική μας και είμαστε τόσο χαρούμενοι για τη νίκη της Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που μας υποστήριξαν. Ο Rock'n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σε αγαπάμε."

Ωστόσο, ο Måneskin δεν άφησε τον ισχυρισμό να τους εμποδίσει να γιορτάσουν τη νίκη της Eurovision. Έχουν δει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απολαμβάνουν το champaign, έχοντας ένα παιχνίδι νίκης πινγκ-πονγκ και τραγουδούν το "El Diablo" στο κρυστάλλινο μικρόφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved