Eurovision 2021: Σάλος μετά την αποκάλυψη ότι δεν προσμετρήθηκαν ψήφοι του κοινού στον τελικό!
Eurovision

Eurovision 2021: Σάλος μετά την αποκάλυψη ότι δεν προσμετρήθηκαν ψήφοι του κοινού στον τελικό!

Eurovision 2021: Πολύ εύκολα πλέον μπορούν οι ανταγωνιστές του Ιταλικού τραγουδιού που κατέκτησε την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό να αμφισβητήσουν αυτή τη νίκη μετά την αποκάλυψη ότι δεν προσμετρήθηκαν ψήφοι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του κοινού τη βραδιά του τελικού! 

Η ανακοίνωση του Avrotros, του ολλανδικού καναλιού που μετέδωσε τον διαγωνισμό, ήταν σαφής: Υπήρξαν εκατοντάδες παράπονα από τηλεθεατές ότι δεν έλαβαν μήνυμα πως η ψήφος τους είχε προσμετρηθεί.

Πολλοί μάλιστα από τους τηλεθεατές πόσταραν στα social media ως απόδειξη φωτογραφίες με τα μηνύματα αυτά πως δεν προσμετρήθηκαν οι ψήφοι τους.

Για το όλο θέμα που προέκυψε, τοποθετήθηκε και η ιστοσελίδα DroidApp η οποία με δική της ανακοίνωση ανέφερε πως μόνο μία ψήφος ανά άτομο θεωρήθηκε έγκυρη τη στιγμή που την έστειλαν στον αριθμό 9090.

Όπως τόνισε, οι επιπλέον ψήφοι προσμετρήθηκαν πολύ αργότερα, δηλαδή όταν πλέον είχε ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Φυσικά του θέματος έχει επιληφθεί η EBU η οποία ακόμα δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση καθώς το εξετάζει ενδελεχώς.

Μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα eurofans, το Eurovision café έχει για διαχειριστή Ολλανδό και η ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η EBU, ο οργανισμός που οργανώνει κάθε χρόνο τον διαγωνισμό της Eurovision, προσπαθεί να βρει τι πήγε στραβά με την ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του τελικού το βράδυ του Σαββάτου.

Το Ολλανδικό κανάλι Avrotros που μετέδωσε τον διαγωνισμό στην Ολλανδία, ανακοίνωσε τα παραπάνω την Κυριακή. Εκατοντάδες ανθρώποι που ψήφισαν το βράδυ του Σαββάτου με μήνυμα για τον τελικό της Eurovision παραπονέθηκαν μέσω των social media ότι οι ψήφοι τους δεν μέτρησαν".

Εκείνο που περιμένουμε πλέον είναι να δούμε την πρώτη αντίδραση της EBU η οποία πρέπει να ερευνήσει το όλο θέμα και να καταλήξει στον τρόπο αντιμετώπισης ενός τέτοιου προβλήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved