Eurovision 2021: Νέο σκάνδαλο για τους Ιταλούς νικητές μετά τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών!
Eurovision

Eurovision 2021: Νέο σκάνδαλο για τους Ιταλούς νικητές μετά τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών!

Eurovision 2021: Δύσκολα να καταφέρουν να χαρούν, προς το παρόν τουλάχιστον τη νίκη τους οι Ιταλοί που σάρωσαν με το τραγούδι τους Zitti e buoni στον φετινό διαγωνισμό ευρωπαϊκού διαγωνισμού. 

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανάδειξή τους σε νικητές, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Damiano David δέχτηκε να υποβληθεί άμεσα σε τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν αλήθεια αυτό για το οποίο τον κατηγορούσαν, ότι δηλαδή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

O Damiano David προκάλεσε πλήθος σχολίων, κυρίως αρνητικών όταν την ώρα που ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών των χωρών και η κάμερα είχε στραφεί στην Ιταλική αποστολή, εκείνος έσκυψε μπροστά στο τραπεζάκι.

Ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο νεαρός τραγουδιστής εκείνη τη στιγμή απροκάλυπτα έκανε χρήση ναρκωτικών.

Οι Μaneskin είχαν δηλώσει εκείνες τις μέρες με ανάρτησή τους ότι αισθάνονταν θιγμένοι από τον θόρυβο που είχε γίνει, ότι δεν έπαιρναν ναρκωτικά, ότι ήταν σαφώς εναντίον τους και ότι ήταν διατεθειμένοι να υποβληθούν σε τεστ γιατί δεν είχαν να κρύψουν τίποτα.
Αποδείχτηκε ότι όλα όσα υποστήριζαν ήταν αλήθεια αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν "καθαρές".

Οι κατηγορίες εις βάρος του συγκροτήματος όμως δεν σταματούν εδώ αφού τώρα κάποιοι θέλουν το τραγούδι τους, που ήταν και το νικητήριο κομμάτι του φετινού διαγωνισμού, μοιάζει πάρα πολύ με μία παλιότερη επιτυχία τους διεθνούς μουσικού στερεώματος.

Συγκεκριμένα τούς κατηγορούν ότι η μελωδία του τραγουδιού των Ιταλών είναι κλεμμένη από το τραγούδι «You Want It, You’ve Got It» των Vendettas.

Ολλανδοί παρουσιαστές ραδιοφωνικής εκπομπής επικοινώνησαν με τον ιδρυτή των Vendettas, Joris Linssen και εκείνος επιβεβαίωσε το γεγονός. Όπως είπε ο ίδιος, όταν άκουσε το τραγούδι των Maneskin θεώρησε ότι ήταν από κάποιο γνωστό τραγούδι του Lenny Kravitz, όμως αμέσως μετά συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για δικό του δημιούργημα.

Ακούστε παρακάτω και τα δύο τραγούδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved