Eurovision 2022: Οι The Rasmus θα εκπροσωπήσουν την Φινλανδία
Eurovision

Eurovision 2022: Οι The Rasmus θα εκπροσωπήσουν την Φινλανδία

Eurovision 2022:Οι THE RASMUS θα εκπροσωπήσουν την Φινλανδία στο Διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο στο Τορίνο με το τραγούδι Jezebel. 

Το βράδυ του Σαββάτου, οι The Rasmus ανακυρήχθηκαν νικητές του διαγωνισμού επιλογής της Φινλανδίας για τη Eurovision, Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), έπειτα από μια φανταστική εμφάνιση που κέρδισε τόσο τη διεθνή κριτική επιτροπή όσο και το φινλανδικό κοινό, δίνοντας τους μια συντριπτική νίκη με 310 βαθμούς. «Τα καταφέραμε! Είμαστε τόσο χαρούμενοι. Ήταν ένας πολύ σκληρός διαγωνισμός, όλα τα τραγούδια ήταν πολύ καλά», δήλωσε ο τραγουδιστής Lauri Ylönen. «Προετοιμαζόμασταν τόσο σκληρά γι’ αυτό εδώ και έξι μήνες. Πραγματικά νοιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη τιμή και θα εργαστούμε σαν γουρούνια για να εκπροσωπήσουμε τη Φινλανδία με τον καλύτερο τρόπο στο Τορίνο»
Όταν ο νικητής ανακοινώθηκε στη ζωντανή μετάδοση της Φινλανδικής Yle αργά το βράδυ του Σαββάτου, η ατμόσφαιρα στην αίθουσα Turku Logomo ήταν εκρηκτική και η μπάντα πήδηξε στον αέρα από χαρά.



«Αυτό είναι απλά καταπληκτικό», λέει ο Lars Tengroth, ο A&R του συγκροτήματος στην Playground Music. «Υπογράψαμε το συγκρότημα μόλις ξεκίνησε η δισκογραφική μας το 1999 και τώρα έχουμε την πρώτη μας είσοδο στην ESC μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος για το συγκρότημα και τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Αξίζουν απόλυτα αυτή τη νίκη. Δεν είναι ότι ξαφνικά στάθηκαν τυχεροί, τα κατάφεραν μετά από πολύ σκληρή δουλειά. Πραγματικά δείχνει ότι η επιμονή και το ταλέντο οδηγούν την τύχη.»

Σε συνέντευξη Τύπου, οι The Rasmus ρωτήθηκαν πώς νιώθουν για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την απαγόρευση συμμετοχής στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. "Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα και το σκεφτόμαστε συνεχώς. Είναι πραγματικά σοκαριστικό και ανησυχητικό και μας έχει στεναχωρήσει", σχολιάσε ο Eero. To τραγούδι Jezebel γράφτηκε από τον Lauri Ylönen μαζί με τον Desmond Child που έχει κάνει και την παραγωγή του. Ο Desmond Child έχει γράψει και κάνει την παραγωγή τραγουδιών σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι Kiss, Bon Jovi, Aerosmith και Alice Cooper ανάμεσα σε πολλά άλλα.
Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, οι The Rasmus είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνώς συγκροτήματα της Φινλανδίας. Έχουν κυκλοφορήσει εννέα άλμπουμ, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία και έχουν δώσει συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους, “In The Shadows” έχει ξεπεράσει τα 100 εκ.streams στο Spotify, παρότι το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει πολλά χρόνια την δημιουργία της πλατφόρμας.

Ο Διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο από τις 10 έως τις 14 Μαΐου. Η Φινλανδία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό στις 12 Μαΐου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved