Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη για το Die together: «Η ιδέα ήρθε όταν χώρισα»
Eurovision

Eurovision 2022: Αμάντα Γεωργιάδη για το Die together: «Η ιδέα ήρθε όταν χώρισα»

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα γραφεία στοιχημάτων που τη θέλουν μέχρι στιγμής μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης, για όσα να περιμένουμε πάνω στη σκηνή, ενώ μίλησε και για τον Νορβηγό σύντροφό της.

Τα γραφεία στοιχημάτων σε θέλουν μέχρι στιγμής μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης. Πιστεύεις ότι θα επαληθευτούν;

Μου έχουν πει να μην κοιτάω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ. Αν έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ, θα τα τσεκάρω. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα γιατί το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Αυτά αλλάζουν και σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και το τι θα παρουσιάσεις στη σκηνή. Το σίγουρο είναι πως θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα.

Τι θα δούμε στη σκηνή από εσένα και τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία;

Από την πρώτη στιγμή που είδα τον Φωκά Ευαγγελινό τον λάτρεψα! Είναι τόσο ζεστός άνθρωπος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό που θα δείτε θα είναι κάτι πολύ όμορφο. Εχουμε κάνει μια πιο εικαστική προσέγγιση.

Είπες πριν ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε όταν χώρισες από την πρώτη σου αγάπη…

Το Die together είναι κατά τη γνώμη μου η έκφραση του απόλυτου έρωτα. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα και για ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να γράψω ούτε νότα! Όλα μου τα συναισθήματα λοιπόν εκφράστηκαν σε αυτό το τραγούδι. Η ιδέα ήρθε όταν χωρίσαμε. Πόνεσα τόσο πολύ που σκέφτηκα ότι ο απόλυτος έρωτας είναι να πεθάνεις μαζί με εκείνον που αγαπάς. Τότε συναισθηματικά ήμουν σε ένα χάος και δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω αυτό που ένιωθα. Ύστερα από ενάμιση χρόνο βρέθηκα στο στούντιο με τον συνεργάτη μου, του είπα τη σκέψη μου, του άρεσε το νόημα του στίχου και μέσα σε μία μέρα γράψαμε το τραγούδι. Με το Die together ήταν ουσιαστικά σαν να έβαλα μια τελεία σε αυτή τη σχέση και να προχώρησα μπροστά. Μπορεί ο τίτλος του τραγουδιού για κάποιους να έχει αρνητική χροιά, αλλά αν ακούσουν προσεκτικά το κομμάτι θα δουν ότι είναι ο ύμνος της απόλυτης αγάπης.

Πώς αντέδρασε ο τωρινός σύντροφός σου μαθαίνοντας πως θα εκπροσωπήσεις τη Eurovision με ένα τραγούδι που έγραψες για τον πρώην σου;

Δεν ζηλεύει καθόλου. Είναι πολύ χαλαρός και ξέρει ότι τον αγαπάω. Το μόνο που μου είπε χαριτολογώντας ήταν «πότε θα γράψεις ένα τραγούδι και για εμένα;».

Είναι Νορβηγός;

Ναι. Το όνομά του είναι Άρλαν και είναι γιατρός, όπως εγώ. Γνωριστήκαμε στη σχολή. Αγαπάει κι εκείνος πολύ τις τέχνες, και ειδικά τον χορό. Έχει κερδίσει, μάλιστα, και σε κάποια πρωταθλήματα χορού.

Για τη Eurovision τι σου είπε;

Στην αρχή αγχώθηκε λίγο. Αλλά μου είπε «να είσαι ο εαυτός σου». Ξέρει ότι είναι τεράστιο αυτό το πράγμα. Αλλά με υποστηρίζει πάρα πολύ και μου λέει πάντα τη γνώμη του όταν ακούει τα τραγούδια μου. Το Die together του άρεσε πάρα πολύ. Και παρόλο που έχει κι εκείνος πολύ βαρύ πρόγραμμα είναι δίπλα μου. Όταν γυρίσαμε το βιντεοκλίπ στη Σύμη με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα και όλο το team της ΕΡΤ, ήταν μαζί μου, και μάλιστα προσφέρθηκε να παίξει και σε κάποια σκηνή. Όταν του είπα ότι έχει βρεθεί ο συμπρωταγωνιστής μου, μου απάντησε: «Δεν μπορώ να υποδύομαι τον σερβιτόρο που σας φέρνει κάτι να πιείτε;». Ο Άρλαν αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τρελαίνεται για το φαγητό.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved