Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω με την εμφάνιση μου να κάνω την Ελλάδα περήφανη. Αυτός είναι ο στόχος μου»
Eurovision

Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω με την εμφάνιση μου να κάνω την Ελλάδα περήφανη. Αυτός είναι ο στόχος μου»

Η νεαρή Αμάντα Γεωργιάδη είναι η φετινή η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2022.

Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε με ποια θέση θα ήταν ευχαριστημένη, ενώ σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τώρα στην Ουκρανία.

Ξέρεις να μαγειρεύεις ελληνικά φαγητά;

Δεν ξέρω να μαγειρεύω καθόλου. Η κουζίνα μού προκαλεί πανικό. Το μόνο που ξέρω να φτιάχνω είναι τζατζίκι και φέτα με μέλι. Αλλά αγαπάω πολύ την ελληνική κουζίνα. Ο μπαμπάς μου μαγειρεύει καταπληκτικά γιουβαρλάκια, ντομάτες γεμιστές, φακές, μπάμιες. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, τρώω κάθε μέρα γύρο. Έχουμε και στη Νορβηγία γύρο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και κοστίζει και 10 ευρώ το σουβλάκι.

Πώς νιώθεις για όσα συμβαίνουν τώρα στην Ουκρανία;

Είναι μια τραγική περίοδος, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για όλο το\ κόσμο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι το 2022 γίνεται πόλεμος, σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι και αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους. Επειδή σπουδάζω Ιατρική και έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν από μια αρρώστια, μου φαίνεται αδιανόητο να αφαιρείς τη ζωή κάποιου σε έναν πόλεμο. Ειδικά μετά την πανδημία, όπου είδαμε εκατομμύρια κόσμο να πεθαίνει μόνος του σε ένα νοσοκομείο, πίστευα ότι θα είχαμε ωριμάσει, θα είχαμε γίνει πιο σοφοί.

Ήταν περίεργη η αίσθηση του να παρακολουθείς μαθήματα ανατομίας;

Για μένα αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Ο αδελφός μου και μόνο να ακούσει τη λέξη «αίμα» μπορεί να λιποθυμήσει. Εμένα δεν με τρομάζει.

Είναι πιο τρομακτικό το να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision από το μάθημα ανατομίας;

Ναι. Όταν δουλεύεις σε ένα νοσοκομείο, σίγουρα σοκάρεσαι όταν θα δεις έναν άνθρωπο να πεθαίνει, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει.

Αυτή την περίοδο, εκτός από την προετοιμασία, έχεις και μια ειδική εκπομπή που θα αφορά τη Εurovision και ξεκινάει σε λίγες μέρες στην ΕΡΤ.

Ναι. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα συναντήσω από κοντά οκτώ Ελληνες Eurostars. Θα μου δώσουν tips για τη Εurovision αλλά και θα μου μεταφέρουν το κλίμα και το παρασκήνιο από τη δική τους συμμετοχή.

Με ποια θέση θα ήσουν ευχαριστημένη;

Θα ήθελα με την εμφάνιση μου να κάνω την Ελλάδα περήφανη. Αυτός είναι ο στόχος μου και το όνειρο μου!

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved