Eurovision 2022: Η Αρμενία επιστρέφει στον διαγωνισμό με την Rosa Linn και το τραγούδι «Snap»
Eurovision

Eurovision 2022: Η Αρμενία επιστρέφει στον διαγωνισμό με την Rosa Linn και το τραγούδι «Snap»

Eurovision 2022: Μετά την απουσία της από τον περσινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ, η Αρμενία επιστρέφει με ένα υπέροχο τραγούδι το «Snap» το οποίο ερμηνεύει η 21χρονη Rosa Linn.

Η Αρμενία θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision, δηλαδή στις 10 Μαΐου και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς και συγκεκριμένα στην 17η θέση.

Ποια είναι η Rosa Linn;

Το πραγματικό της όνομα είναι… Rosa Kostanyan. Είναι 21 ετών και συνεργάζεται με την δισκογραφική “Warner Chappell”.

Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στα έξι της χρόνια. Το 2013 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Junior Eurovision με το κομμάτι “Gitem” (Ξέρω).

Το στυλ της μουσικής είναι ιδιαίτερο!

Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην συνεργασία της με την Kiira για το λεγόμενο πρότζεκτ NVKA ενώ έχει αναφερθεί ως η καλύτερη παραγωγός από το Αμερικανικό περιοδικό Flant. Η ίδια ζει στο Vanadzor της Αρμενίας – όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε – και γράφει μουσική και συντονίζει την παραγωγή των τραγουδιών της, όπως διαβάζουμε και στο βιογραφικό της.

Είναι μια από τους πρώτους καλλιτέχνες της δισκογραφικής εταιρείας Nvak Collective, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Αμερική και απαρτίζεται από Αρμένιους μουσικούς. Αξίζει να αναφερθεί πως η Nvak Collective ανήκει στην Tamar Kaprelian (Eurovision 2015, Εθνικός Τελικός Αρμενίας 2018) η οποία είναι και μέλος της δημιουργικής ομάδας του “Snap”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved