Eurovision 2022: Ο Stefan έχει υπάρξει «άνδρας της χρονιάς» και θα εκπροσωπήσει φέτος την Εσθονία
Eurovision

Eurovision 2022: Ο Stefan έχει υπάρξει «άνδρας της χρονιάς» και θα εκπροσωπήσει φέτος την Εσθονία

Eurovision 2022: H Εσθονία θα εκπροσωπηθεί στη φετινή Eurovision από τον Stefan και το τραγούδι Hope.

Το κομμάτι σε μουσική των Stefan Airapetjan και Karl-Ander Reismann και στίχους του Stefan Airapetjan αλλά και το video clip είναι κάπως ιδιαίτερα!

Ποιος είναι ο Stefan...

Ο Stefan Airapetjan ή όπως είναι γνωστός STEFAN, είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Εσθονίας στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1997 στο Viljandi της Εσθονίας από Αρμένιους γονείς.


Η σχέση του με τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Το 2010, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Laulukarussel, ένα talent show για παιδιά το οποίο διοργανώθηκε από το ETV. Το 2018, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο Eesti Laul της Εσθονίας, ως μέλος του duo Vaje με το τραγούδι “Laura (Walk With Me)” το οποίο έφτασε στην 3η θέση του Superfinal. Το 2019, έλαβε πάλι μέρος, αυτή τη φορά ως solo καλλιτέχνης, με το τραγούδι “Without You” με το οποίο τερμάτισε και πάλι στην 3η θέση του Superfinal ενώ το 2020 τερμάτισε 7ος με το τραγούδι “By My Side”. Το 2020, ο STEFAN έλαβε μέρος στο show Maskis Laulaja (Masked Singer) στο οποίο στέφθηκε νικητής. Επίσης, την ίδια χρονιά, το περιοδικό Kroonika τον ανακήρυξε τον ομορφότερο άνδρα της χρονιάς. Το 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στα Εσθονικά με τίτλο “Doomino” (Domino) σε συνεργασία με την Liis Lemsalu. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία στα ραδιόφωνα της Εσθονίας.

H Εσθονία θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου.

Ακούστε το εδώ:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved