Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι... εκκεντρικοί Circus Mircus που εκπροσωπούν φέτος την Γεωργία
Eurovision

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι... εκκεντρικοί Circus Mircus που εκπροσωπούν φέτος την Γεωργία

Eurovision 2022: H Γεωργία θα εκπροσωπηθεί στη φετινή Eurovision από τους Circus Mircus και το τραγούδι Lock me in.

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους των ίδιων δηλαδή των... Damocles Stavriadis, Igor Von Lichtenstein, Bavonc Gevorkyan και Iago Waitman.

Ποιοι είναι οι Circus Mircus...

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τους Circus Mircus. Δημιουργήθηκαν στην Τιφλίδα στα τέλη του 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δώσει οι ίδιοι, το συγκρότημα απαρτίζεται από τους Bavonc Gevorcyan, Igor Von Lichtenstein και Damocles Stavriadis. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι παράτησαν την ακαδημία του τσίρκου, ωστόσο, συνέχισαν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους οι Circus Mircus είναι ένα κίνημα που συγκεντρώνει δεκάδες επαγγελματίες από διάφορους χώρους για να δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία.

Η βάση της φιλοσοφίας τους βρίσκεται στην απόλυτη αγνόηση μουσικών πλαισίων. Έχουν δημιουργήσει δέκα βίντεο σε λιγότερο από έναν χρόνο. Συγκεντρώνουν πάρα πολλά είδη μουσικής καθρεφτίζοντας λεπτομερώς τον εσωτερικό κόσμο και τις προσωπικές εμπειρίες του κάθε μέλους.

H Γεωργία θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Γιουροβίζιον, στις 12 Μαΐου. Θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς και συγκεκριμένα στην 5η θέση.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved