Eurovision 2022: Έτσι θα είναι η φαντασμαγορική σκηνή του διαγωνισμού! Η γυναίκα πίσω από το design
Eurovision

Eurovision 2022: Έτσι θα είναι η φαντασμαγορική σκηνή του διαγωνισμού! Η γυναίκα πίσω από το design

Eurovision 2022: Γένους θηλυκού θα είναι φέτος η σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού που θα γίνει στο Τορίνο. 

Ο διαγωνισμός της Eurovision φέτος διεξάγεται στις 10, 12 και 14 Μαΐου και φιλοξενείται στο στάδιο Pala Olimpico στο Τορίνο που σχεδιάστηκε και χτίστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα και τη τεχνοτροπία του κορυφαίου Ιάπωνα σχεδιαστή και αρχιτέκτονα Arata Isozaki για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο το 2006. Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως η μεγαλύτερη, πιο μοντέρνα και πιο λειτουργική αρένα σταδίου στην Ιταλία.

Το Pala Olimpico έχει φιλοξενήσει από τότε πολλά διεθνή events, ανάμεσά τους και συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών παγκοσμίως όπως της Madonna, της Lady Gaga, των Ennio Morricone, Depeche Mode και Shakira, όπως βέβαια και πολλές κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και φαντασμαγορικά σόου όπως αυτό του Cirque du Soleil. Αμέσως μετά τη Eurovision, το στάδιο θα φιλοξενήσει την κορυφαία διοργάνωση Τέννις, το ATP Finals.

Η σκηνή του Pala Olimpico πάντως, η οποία είναι ήδη έτοιμη και περιμένει τους διαγωνιζόμενους για να της δώσουν ζωή, είναι σχεδιασμένη με τους πιο προηγμένοους μηχανισμούς, προσφέροντας στην κάθε συμμετοχή να παρουσιάσει όπως ακριβώς έχει φανταστεί, το τραγούδι της. Ιθύνων νους του σχεδιασμού της σκηνής στην οποία ξεχωρίζει μία τεράστια πολλαπλή αψίδα στη μέση η οποία έχει πολλές δυνατότητες, είναι η σχεδιάστρια Francesca Montinaro η οποία και έβαλε τα δυνατά της ώστε να εξασφαλίσει σε κάθε διαγωνιζόμενο πολλά οπτικά εφέ και κίνηση.

Δείτε παρακάτω πώς έχει διαμορφωθεί η τελική όψη της σκηνής:

Πηγή: Eurovision.tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved