Eurovision: Το μήνυμα για την Αμάντα στα καντράν του Ελ. Βενιζέλος – Αποκλειστικές φωτό
Eurovision

Eurovision: Το μήνυμα για την Αμάντα στα καντράν του Ελ. Βενιζέλος – Αποκλειστικές φωτό

Eurovision 2022: Συγκίνηση στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της Αμάντα Γεωργιάδη!

Όλα τα καντράν του Ελ. Βενιζέλου ήταν αφιερωμένα στην ταλαντούχα τραγουδίστρια και την Ελληνική αποστολή. «Καλή Επιτυχία Ελλάδα!!!», ήταν το μήνυμα που αναγραφόταν κατά την αναχώρησή της με όλους τους ταξιδιώτες να εύχονται «καλή επιτυχία» στην Αμάντα και την ομάδα της.

Όσο για την ίδια;

Όπως αποκλειστικά σας μεταφέραμε λίγη ώρα πριν από το αεροδρόμιο, ήταν χαρούμενη και φυσικά έτοιμη να ταξιδέψει για να φέρει τη νίκη. Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη να ερμηνεύει το απίθανο «Die together» θα εμφανιστεί στη 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαΐου.

Η Amanda έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης όπως το Reeperbahn Festival, το Iceland Airwaves, το the Great Escape και το Eurosonic.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single Promises, σε συνεργασία με έναν από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες στη Σκανδιναβία, τον Thomas Dybdahl. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στις σημαντικότερες λίστες του Spotify σε Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία και στην Ισλανδία.

Πέρυσι επρόκειτο να εμφανιστεί στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο φεστιβάλ της Σκανδιναβίας, το Roskilde, το οποίο όμως ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Έχει κερδίσει το βραβείο Role model award στο byLarm, το πιο δημοφιλές φεστιβάλ νέας μουσικής της Σκανδιναβίας.

Η Αμάντα μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στις δύο μεγάλες της αγάπες, τη μουσική και την Ιατρική και μάλιστα συνεχίζει αυτό το διάστημα κάνει την πρακτική της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Νορβηγίας για ασθενείς με COVID-19.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved