Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ουκρανίας! Το ροζ καπέλο και τα απίθανα των Kalush Orchestra
Eurovision

Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ουκρανίας! Το ροζ καπέλο και τα απίθανα των Kalush Orchestra

Eurovision 2022: Οι πρώτες πρόβες ξεκίνησαν και πρώτη στη σκηνή η αποστολή της Ουκρανίας.

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω του πολέμου που συνεχίζεται η συμμετοχή λαμβάνει κανονικά μέρος στο διαγωνισμό με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της. Την χώρα εκπροσωπεί το συγκρότημα Kalusch Orchestra, με το τραγούδι «Stefania».

Η πρώτη πρόβα πήγε εξαιρετικά για το συγκρότημα με σήμα κατετεθέν το ροζ καπέλο του τραγουδιστή, τις ιδιαίτερες φωνητικός επιδόσεις αλλά και τα απίθανα χορευτικά των μελών του συγκροτήματος. Τα ρούχα τους είναι με λάμψη και κρόσσια ενώ το πίσω μέρος της σκηνής γεμίζει με χρώματα σαν αυτά της Ουκρανικής σημαίας.

Δες το βίντεο με την πρώτη πρόβα

Η Kalush Orchestra είναι μια ουκρανική hip-hop μπάντα που συνδυάζει έθνικ μοτίβα με μοντέρνους ήχους χρησιμοποιώντας διαφορετικά λαϊκά όργανα. Το συγκρότημα πήρε το όνομά του από την ουκρανική πόλη Kalush.

Βρίσκεται στους πρόποδες των Καρπαθίων Βουνών και χρησιμεύει ως μασκότ που εμπνέει το συγκρότημα να εμπλέξει διαφορετικά folk στοιχεία και αυθεντική ουκρανική μουσική στα τραγούδια του. Επιπλέον, είναι η πατρίδα του μέλους του συγκροτήματος Oleh Psiuk.

Η συμμετοχή τους στη Eurovision, με το τραγούδι Stefania, είναι ένας φόρος τιμής στη μητέρα του Oleh, τον οποίο άκουσε μόνο για πρώτη φορά όταν είδε το συγκρότημα να διαγωνίζεται στην ουκρανική εκπομπή επιλογής Eurovision, Vidbir .

Ένα από τα μέλη του γκρουπ έχει ήδη εμπειρία από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο Ihor ταξίδεψε στο Ρότερνταμ πέρυσι για να διαγωνιστεί με το άλλο του συγκρότημα, τους Go_A.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved