Eurovision 2022: Τα τεχνικά προβλήματα ταλαιπώρησαν την αποστολή της Λιθουανίας – Τι αλλάζει
Eurovision

Eurovision 2022: Τα τεχνικά προβλήματα ταλαιπώρησαν την αποστολή της Λιθουανίας – Τι αλλάζει

Eurovision 2022: Δεν κύλησε και πολύ ομαλά η πρώτη μέρα προβών στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ο λόγος τα τεχνικά προβλήματα που έχουν φέρει αλλαγές στις σκηνικές παρουσίες. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της La Stampa, υπάρχουν τεχνικά ζητήματα με ένα βασικό στοιχείο της σκηνής, τον κινητικό ήλιο.

Σύμφωνα με τον ogaegreece το πρόβλημα έχει να κάνει με τις καμάρες που σχηματίζουν τον κινητικό ήλιο της σκηνής για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Σύμφωνα με πηγές της τεχνικής ομάδας της σκηνής, το πρόβλημα της μηχανοκίνησης των καμάρων και των κύκλων είχε ήδη εντοπιστεί χθες.

Το πρόβλημα με τους κινητήρες που προορίζονται να επιτρέψουν την κίνηση των καμάρων και των κύκλων, συνεπάγεται ότι ο κινητικός ήλιος δεν μπορεί να κινηθεί όσο ελεύθερα αναμένεται. Η La Stampa αναφέρει ότι το ζήτημα δεν μπορεί να διορθωθεί πλήρως και ότι έχει ληφθεί απόφαση να περιοριστεί η έκταση στην οποία θα κινείται πλέον ο κινητικός ήλιος.

H Λιθουνία ήταν η πρώτη χώρα που αντιμετώπισε πρόβλημα. Όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της Λιθουανικής Αποστολής κ. Audrius Giržadas, όλη η ομάδα σχετικά και προσπαθούν να βρουν λύση.

Ο επόμενος γύρος της πρόβας βρήκε τη Monika μόνη της πάνω στη σκηνή να δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Στη σκηνή υπάρχει ένας «καταρράχτης» οπού στο φινάλε θα δούμε την τραγουδίστρια να πέφτει στο νερό και με το φόρεμα της που είναι όλο παγιέτες να φαίνεται σαν… ψάρι.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved