Eurovision 2022: Σε τι θέσεις δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο;
Eurovision

Eurovision 2022: Σε τι θέσεις δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο;

Eurovision 2022: Μόλις λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision, τα στοιχήματα φυσικά δίνουν και παίρνουν για τις χώρες εκείνες που θα καταφέρουν να μπουν στην τελική δεκάδα.

Και η αλήθεια είναι πως τα νέα, τουλάχιστον για τα στοιχήματα όπως μας δίνουν σήμερα, είναι πολύ καλά τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί την Ελλάδα και κατεβαίνει στον διαγωνισμό με το τραγούδι Die Together σήμερα (1/5) έκανε την πρώτη πρόβα της στο stage του Pala Olimpico στο Τορίνο και όλα έδειξαν να πηγαίνουν καλά.

Παρά την μεγάλη αναποδιά για την οποία ευθύνονται οι διοργανωτές οι οποίοι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για όλες τις χώρες ενημέρωσαν πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στις δυνατότητες που δίνει η σκηνή τεχνικά (σ.σ. για παράδειγμα ένας ήλιος στο stage που είχε σχεδιαστεί για να περιστρέφεται, τελικά θα μένει σταθερός), γεγονός που επηρεάζει τις περισσότερες από τις εμφανίσεις, οι Έλληνες δεν έδειξαν να προβληματίζονται ούτε στο ελάχιστο καθώς δεν είχαν συμπεριλάβει στην παρουσίαση του τραγουδιού τα "κακώς κείμενα" της σκηνής.

Έτσι, ανενόχλητοι έκαναν την πρώτη πρόβα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πρώτη πρόβα της:

Σε τι θέση όμως δίνουν τα στοιχήματα, αυτή τη στιγμή, την Ελλάδα;

Αν κρίνουμε από τον παρακάτω πίνακα, η Ελλάδα έρχεται στην τρίτη θέση στον πρώτο ημιτελικό όπου και συμμετέχει στις 10 Μαΐου. Δείτε τον πίνακα:

Στον δεύτερο ημιτελικό συμμετέχει η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι "Ela" όμως προς το παρόν η απόδοση της συγκεκριμένης συμμετοχής δεν είναι και πολύ καλή καθώς τα στοιχήματα τη θέλουν στην ένατη θέση, δηλαδή, να περνάει προτελευταία στις 12 Μαΐου, παίρνοντας στο... τσακ το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Δείτε τον πίνακα παρακάτω:

Όσο για τον μεγάλο τελικό της 14ης Μαΐου, τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα να καταλαμβάνει τελικά την έβδομη θέση. Δείτε παρακάτω τον πίνακα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved