Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρόβα με αέρινη δημιουργία Celia Kritharioti
Eurovision

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρόβα με αέρινη δημιουργία Celia Kritharioti

Eurovision 2022: Εντυπωσίασε η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρόβα για το διαγωνισμό της Eurovision, με αέρινη δημιουργία Celia Kritharioti

Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς την πρώτη της πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνο και όλα πήγαν εξαιρετικά.

Η Αμάντα εντυπωσίασε στην πρόβα του τραγουδιού “Die Together” φορώντας custom δημιουργία Celia Kritharioti από ιριδίζον λευκο μεταξωτό ύφασμα, μια πολύ δραματική συμμετοχή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στο live της επίσημης ιστοσελίδας της Eurovision.

H πολλά υποσχόμενη Αμάντα βρίσκεται από το Σάββατο στο Τορίνο με όλη την ελληνική αποστολή, με τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία, τον Σπύρο Σαμοίλη το χτένισμα και τον Κώστα Ζήση το styling.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

H Αμάντα εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα απίθανο μακρύ φόρεμα σε λευκούς και ασημί χρωματισμούς ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το σκηνικό της. Η τραγουδίστρια περιβάλλεται από άδειες καρέκλες στο έδαφος ενώ ο χρωματισμός στο φόντο είναι στην απόχρωση του μπλε.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής αναφέρει:

«Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο ‘‘Die Together’’ που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας.

Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως.

Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».

Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά για την αποτύπωση της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με ομάδα από εξαιρετικούς επαγγελματίες: Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved