Eurovision 2022 - Πορτογαλία: Μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό!
Eurovision

Eurovision 2022 - Πορτογαλία: Μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό!

Eurovision 2022: Μέλος της αποστολής της Πορτογαλίας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό όμως δεν εμφανίζει συμπτώματα! 

Το συγκεκριμένο μέλος όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο στην Ιταλία προέβη σε περαιτέρω εξέταση PCR και επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και όπως προβλέπεται, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα και απομόνωση για τουλάχιστον επτά μέρες. Σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο που ορίζουν οι νόμοι της Ιταλίας, τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι υποχρεωμένα να βρίσκονται σε απομόνωση, όμως είναι υποχρεωμένα να φορούν μάσκες FFP2 όταν βρίσκονται εντός και εκτός του Pala Olympico όπου φιλοξενείται ο διαγωνισμός φέτος.

Πάντως, σήμερα (4/5), η αποστολή της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα τα μέλη που δεν νοσούν, θα εμφανίζονταν κανονικά στην προγραμματισμένη πρόβα τους.

Να θυμίσουμε ότι η Πορτογαλία "κατεβαίνει" με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό τραγούδι, το «Saudade, Saudade», από την MARO, το οποίο υπογράφει η ίδια και ο John Blanda.

H Πορτογαλία θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2022, στις 10 Μαΐου 2022.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι σε ηλικία 19 ετών. Το 2017 η Mariana Secca, της οποίας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο είναι MARO, αποφοίτησε από την σχολή μουσικής ακαδημίας του Berklee, ενώ από τότε έχει κυκλοφορήσει συνολικά έξι άλμπουμ. Η ίδια έχει ανοίξει τις συναυλίες διαφόρων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων του 4 βραβευμένου με 4 Grammy Jacob Collier και της Jessie J. Tο τραγούδι της είναι σύνθεση της ίδιας μαζί με τον John Blanda.

Το τραγούδι «Saudade, Saudade» είναι ρομαντικό και αισθαντικό, με την ίδια να περιγράφει ότι μιλάει για την απώλεια ενός πολύ σημαντικού προσώπου για εκείνη, του παππού της. Μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι για τον παππού μου, που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, αλλά που συνεχίζει να είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού μου... Γι' αυτό σκέφτηκα ότι θα είχε νόημα να τραγουδήσω ένα τόσο προσωπικό τραγούδι».

H Πορτογαλία θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2022, στις 10 Μαΐου 2022 και συγκεκριμένα στη 10η θέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω με το τραγούδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved