Eurovision 2022: Ουκρανία: Η δεύτερη πρόβα και η συγκίνηση με τα χρώματα της σημαίας της χώρας τους
Eurovision

Eurovision 2022: Ουκρανία: Η δεύτερη πρόβα και η συγκίνηση με τα χρώματα της σημαίας της χώρας τους

Eurovision 2022: Το συγκρότημα Kalush Orchestra από την Ουκρανία ερμήνευσε επί σκηνής για δεύτερη φορά το τραγούδι Stefania.

Η πρώτη λήψη ξεκίνησε με ένα μακρινό πλάνο και στη συνέχεια με zoom στα μέλη του συγκροτήματος που καθόντουσαν ακίνητα στη σκηνή. Αμέσως μετά, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ξεκίνησε να τραγουδά πάντα με το χαρακτηριστικό ροζ καπέλο. Δύο μέλη του συγκροτήματος ήταν ντυμένα με τα κρόσια που παραπέμπουν στη γερμανική σημαία.
Οι φωτισμοί κυμαίνονται σε κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο.

Πριν το πρώτο ρεφραίν βλέπουμε μπροστά στη σκηνή μαύρες μεγάλες σκιες των 6 μελών του συγκροτήματος που κινούνται σε κίτρινο και κόκκινο φόντο που παραπέμπει σε ανατολή ηλίου. Στο δεύτερο ρεφραίν οι σκιές έχουν χρώματα και παραδοσιακά μοτίβα της χώρας.

Στα τελευταία δευτερολέπτα του τραγουδιού βλέπουμε στο δάπεδο της σκηνής μπλε φωτισμούς και δύο μεγάλα χέρια που είναι σαν να αγκαλιάζουν το συγκρότημα στη σκηνή της Eurovision.

Το τραγούδι τελειώνει με κίτρινους και μπλε φωτισμούς, στα χρώματα δηλαδή της Ουκρανικής σημαίας.

Στη δεύτερη λήψη, βλέπουμε τα μέλη του συγκροτήματος να κατευθύνονται μπροστά στη σκηνή προτρέποντας τον κόσμο να χειροκροτήσει μαζί τους. Περικυκλώνουν τον χορευτή που βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής.

Στην τρίτη λήψη δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. τα οποία όμως κρύβονται στην ουσία από τον τεχνητό ήλιο της σκηνής.

Δείτε την δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας για τη φετινή Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved