Eurovision 2022: Η ρατσιστική ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την Αμάντα
Eurovision

Eurovision 2022: Η ρατσιστική ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την Αμάντα

Eurovision 2022: Σε άβολη θέση ήρθε η Αμάντα Γεωργιάδη από ερώτηση δημοσιογράφου μετά το τέλος της δεύτερης πρόβας της, η οποία να σημειώσουμε πως πήγε εξαιρετικά!

Τι συνέβη λοιπόν; Μια ερώτηση με ρατσιστικό περιεχόμενο δέχτηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας αφού τη ρώτησε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ με την αμηχανία της Αμαντάς να είναι εμφανής. Σε εκείνο το σημείο επενέβη η υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής, η οποία τόνισε πως: «Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το ταλέντο τους»

Δες το απόσπασμα

Το βέβαιο πάντως είναι πως η Αμάντα έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Τι είδαμε στη δεύτερη πρόβα;

Όπως είδαμε στην πρόβα σήμερα (4/5), η Αμάντα εμφανίζεται με το ίδιο λευκό στραφταλιζέ φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και ξυπόλυτη πάνω στη σκηνή. Τα πρώτα πλάνα της είναι πολύ κοντινά με την ίδια να ερμηνεύει σχεδόν a capela τους πρώτους στίχους του τραγουδιού με κλειστά τα μάτια.

Στο πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, η κάμερα απομακρύνεται και τα πλάνα συνεχίζουν να βρίσκονται πάνω στην Αμάντα η οποία σηκώνεται στο μεταξύ από την καρέκλα της κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

Το χρώμα που επικρατεί στη σκηνή είναι το μπλε ενώ στο δεύτερο κουπλέ η κάμερα δείχνει το αριστερό μέρος της σκηνής. Σε όλη τη σκηνή είναι παρατημένες καρέκλες που μοιάζουν σαν να βυθίζονται. Στα αριστερά βλέπουμε τις φιγούρες ενός ζευγαριού που χορεύει, όμως η Αμάντα συνεχίζει να βρίσκεται μόνη στη σκηνή.

Η ερμηνεύτρια γονατίζει για λίγο και βλέπουμε ένα πανοραμικό πλάνο με τις καρέκλες. Στο δεύτερο ρεφρέν η Αμάντα βάζει τα δυνατά της ερμηνευτικά και συγχρόνως κουνάει το αριστερό της χέρι σαν να θέλει να δώσει τον χτύπο της καρδιάς της ενώ λευκές δέσμες από φως "λούζουν" τη σκηνή.

Το τραγούδι τελειώνει με το ίδιο πλάνο με το οποίο ξεκίνησε. Δηλαδή με την Αμάντα σε κοντινό πλάνο να κλείνει τα μάτια και να ολοκληρώνει την ερμηνεία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved