Eurovision: To top 10 των Ελληνικών συμμετοχών! Ποια λατρεύουν οι Eurofans;
Eurovision

Eurovision: To top 10 των Ελληνικών συμμετοχών! Ποια λατρεύουν οι Eurofans;

Eurovision 2022: Μία ανάσα πριν από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θυμόμαστε τις καλύτερες συμμετοχές της Ελλάδας.

Η Ελλάδα φημίζεται για την ιστορία της και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά. Η χώρα εισήλθε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1974, αλλά έως ότου η χώρα κέρδισε το 2005, είχε τερματίσει στην πρώτη 5άδα μόνο 4 φορές. Η Ελλάδα φιλοξένησε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 2006 και ποτέ μα ποτέ δεν έχει τερματίσει τελευταία στον διαγωνισμό.

Η χώρα πειραματίστηκε με διαφορετικά στιλ μουσικής και διαφορετικούς γλωσσικούς συνδυασμούς όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στο θεσμό αυτό - γιορτή! Ο μυστικός συνδυασμός τους λειτούργησε και το 2005 η Έλενα Παπαρίζου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Κίεβο με το My Number One, πηγαίνοντας τον διαγωνισμό στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Από εκείνο το σημείο, μέχρι το 2012, η ​​Ελλάδα ήταν σταθερά μέσα στην πρώτη 10άδα. Είναι από τις χώρες που οι συμμετοχές της συζητιούνται αρκετά κάθε χρόνο και σχεδόν πάντα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ανάμεσα στις αγαπημένες εμφανίσεις της Ελλάδας εκτός από αυτή της Έλενας Παπαρίζου ήταν εκείνη του Γιώργου Αλκαίου και του Σάκη Ρουβά καθώς επίσης και της Καλομοίρας με το Secret Combination!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι τα top 10 των Ελληνικών συμμετοχών στη Eurovision που λατρεύουν οι Eurovision fans:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved