Η Αμάντα Γεωργιάδη στο gossip-tv: «Αυτό που θα δείτε στη σκηνή, είναι μια αντανάκλαση της ψυχής μου»
Eurovision

Η Αμάντα Γεωργιάδη στο gossip-tv: «Αυτό που θα δείτε στη σκηνή, είναι μια αντανάκλαση της ψυχής μου»

Eurovision 2022: Λίγες ώρες πριν τον Α' Ημιτελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό μίλησε στο gossip-tv για τη συμμετοχή της αλλά και για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, η όμορφη και ταλαντούχα Αμάντα, το βράδυ της Τρίτης (10/05) θα ανέβει στη σκηνή της φετινής Eurovision στον πρώτο ημιτελικό, που διεξάγεται στο Τορίνο και το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη με την ίδια να ανοίγει την καρδιά της λίγες μόλις ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά.

Eurovision 2022: Με τα μάτια στραμμένα στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό και τη λαμπερή Αμάντα Γεωργιάδη.

Με αισιόδοξη ματιά αφού το τραγούδι της έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, με ερμηνεία που «μιλά» απευθείας στην καρδιά καθώς το «Die Together» είναι ένα τραγούδι πολύ δυναμικό και συναισθηματικό αλλά και με χιούμορ, μιλά για όλα.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο gossip-tv τις τελευταίες της κινήσεις πριν ανέβει στη σκηνή, αν θα μπει στον «πειρασμό» να ρίξει μια κλεφτή ματιά στα στοιχήματα και ποια είναι αυτή η συμβουλή που έχει κρατήσει ως «φυλαχτό» έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, η όμορφη και ταλαντούχα Αμάντα, το απόγευμα της Τρίτης (10-05) θα ανέβει στη σκηνή της φετινής Eurovision στον πρώτο ημιτελικό, που διεξάγεται στο Τορίνο

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις μέσα από το “Die Together”;

«To ‘Die Together’ είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την αγάπη. Για την αγάπη, που όταν γίνεται τόσο έντονη, νιώθεις ότι είναι σαν να ξεπερνάει, σαν να ‘πεθαίνεις’ μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς, πάντα φυσικά με αλληγορικό τρόπο. Ίσως ο τίτλος του τραγουδιού να φαίνεται σε κάποιους ότι μπορει να έχει αρνητική χροιά, όμως ακούγοντάς το προσεκτικά θα δουν ότι είναι ο ύμνος της απόλυτης αγάπης.»

-Δώσε μου ένα must στοιχείο από την εμφάνισή σου on stage που πιστεύεις ότι θα φέρει ένα ξεσηκωτικό κύμα στο Pala Olimpico;

«Υπάρχει ένα υπέροχο φως, που στα μάτια μου δείχνει τουλάχιστον μαγικό. Ελπίζω να σας αρέσει πολύ»

-Ποιο θεωρείς εσύ ότι είναι το πιο δυνατό σου στοιχείο σε αυτή την εμφάνιση;

«Είναι ένα τραγούδι που ξεκινάει μέσα από τη σιωπή, για να διηγηθεί μια ερωτική ιστορία. Αυτό που θα δείτε στη σκηνή, είναι μια αντανάκλαση της ψυχής μου. Ένα πλήθος συναισθημάτων που θα γεμίσουν τη σκηνή. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο στοιχείο ως το πιο δυνατό. Το φόρεμα που θα φοράω και επιμελήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη για την εμφάνισή μου στη Eurovision είναι υπέροχο. Ο σχεδιασμός του σκηνικού από τον Γιάννη Μουρίκη είναι επίσης μαγικός, αλλά και ο σχεδιασμός της εικόνας στον φωτισμό από μια υπέροχη ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb, πιστεύω θα σας αρέσουν πολύ»

Οι υπέροχες ευχές και η αγκαλιά του κόσμου
«Έχω πάρει πάρα πολλές υπέροχες ευχές, από τους γονείς μου, από το αγόρι μου, από τη γιαγιά μου, τους φίλους, τους συνεργάτες μου, από τον κόσμο που έχει ανοίξει την αγκαλιά του για μένα»

-Ποια συμβουλή έχεις κρατήσει ως φυλαχτό;

«“Be yourself”! (να είσαι ο εαυτός σου). Είναι κάτι που μου το είπαν σχεδόν όλοι οι Έλληνες stars της Eurovision που γνώρισα στην ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή “Αμάντα στο Δρόμο Για τη Eurovision”, ο Σάκης Ρουβάς, η Καλομοίρα, η Τάμτα, η Ευρυδίκη, η Demy, η Στεφανία, η Ελπίδα και η Έλενα Παπαρίζου».

-Ποιο είναι το γούρι σου;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο γούρι. Λέτε όμως να ήρθε η στιγμή να αποκτήσω;»

-Ποιο δικό σου πρόσωπο θα είναι μαζί σου στο Τόρινο;

«Θα είναι μαζί μου το αγόρι μου. Κάποιοι από τους συνεργάτες μου, όπως ο μουσικός παραγωγός Bjorn Helge και θα προσπαθώ να μιλάω με τους γονείς μου που θα είναι εκεί αλλά και με τους φίλους μου για να παίρνω δύναμη από τα όμορφα λόγια τους».

«Οι τελευταίες μου κινήσεις πριν ανέβω στη σκηνή θα είναι.... ανάσες βαθιές, συγκέντρωση, θετικές σκέψεις και φύγαμε!»

-Δώσε μας μερικά details της εμφάνισης

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα φορέσω ένα φόρεμα που δημιούργησε η Σήλια Κριθαριώτη για την εμφάνιση μου. Είμαι ακόμα πιο χαρούμενη για το γεγονός ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει δημιουργήσει μια μαγική σκηνική εικόνα που ταιριάζει απόλυτα στο τραγούδι μου. Πιστεύω και ελπίζω πως θα σας αρέσει»

-Ποιο θεωρείς πως είναι αυτό το στοιχείο που ενώνει τη μουσική με την ιατρική;

«Δεν το έχω σκεφτεί! Και η επιστήμη που σπουδάζω και η μουσική, είναι δύο πολύ ξεχωριστά κομμάτια του εαυτού μου. Πιστεύω πως αν υπάρχει κάτι που τα συνδέει, είναι πως και η μουσική και η ιατρική μπορούν να λειτουργήσουν “θεραπευτικά”, η μεν ιατρική για το σώμα μας, η μουσική για την ψυχή»

Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Αμάντα!

Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Αμάντα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved