Eurovision 2022 - A' Ημιτελικός: Πέρασε η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό!
Eurovision

Eurovision 2022 - A' Ημιτελικός: Πέρασε η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό!

Eurovision 2022 - A' Ημιτελικός: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε ακριβώς αυτό για το οποίο είχε δεσμευτεί! Ότι δηλαδή θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η όμορφη τραγουδίστρια, απλή, ήρεμη και ιδιαιτέρως εκφραστική, έδωσε επί σκηνής πραγματικά τον καλύτερό της εαυτό, σε μία σούπερ εμφάνιση στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 15η κατά σειρά ανάμεσα σε 17 χώρες και είναι οι εξής: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Νορβηγία και Αρμενία.

Η Αμάντα, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού εντυπωσίασε στη σκηνή της Eurovision και φορώντας το αέρινο και πολύ ρομαντικό φόρεμα που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη η Σίλια Κριθαριώτη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους Eurofans. Να θυμίσουμε ότι τον σχεδιασμό του σκηνικού έκανε ο Γιάννης Μουρίκης ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε η ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Η εμφάνιση στον Α' Ημιτελικό της φετινής Eurovision της ελληνικής αποστολής πήγε πολύ καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον ορατό που να αποκαρδιώσει ή να αποσυντονίσει την Αμάντα η οποία έφερε σε πέρας την... αποστολή της!

Δείτε την εμφάνισή της

Γι' αυτό και κατάφερε να περάσει στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, κάτι που σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, ειδικά τα τελευταία 24ωρα πριν τον Α' Ημιτελικό, θεωρούνταν αναμενόμενο καθώς έδιναν την Ελλάδα σε πολύ υψηλές θέσεις.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α' Ημιτελικού του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved