Eurovision 2022 Α' Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στο μεγάλο τελικό!
Eurovision

Eurovision 2022 Α' Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στο μεγάλο τελικό!

Eurovision 2022 Α' Ημιτελικός: Με μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελλάδας και άλλες 16 χώρες να διεκδικούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου 14 Μαΐου, ολοκληρώθηκε ο Α' Ημιτελικός του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision!

Η Αμάντα Γεωργιάδη έφερε σε πέρας με μοναδικό τρόπο την εμφάνισή της στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο και εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία παρ' όλο που ήταν όλο το concept μίνιμαλ και άκρως συναισθηματικό και ρομαντικό.

Μην ξεχνάμε ότι η μπαλάντα που έγραψε η Αμάντα είναι ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε μετά από έναν χωρισμό που είχε με τον τότε σύντροφό της.

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της Αμάντας Γεωργιάδη υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ η Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνισή της. Τον σχεδιασμό του σκηνικού έκανε ο Γιάννης Μουρίκης ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε η ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

Όλα πήγαν κατ' ευχή στην όλη βραδιά διεξαγωγής του Α' Ημιτελικού και στο τέλος της ήρθε και η πιο σημαντική στιγμή που ήταν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις 10 από τις 17 χώρες που περνούν στον μεγάλο τελικό.

Οι χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό είναι οι εξής:

1. Ελβετία

2. Αρμενία

3. Ισλανδία

4. Λιθουανία

5. Πορτογαλία

6. Νορβηγία

7. Ελλάδα

8. Ουκρανία

9. Μολδαβία

10. Ολλανδία

Δείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved