Eurovision 2022: Κροατία: Η «ένοχη απόλαυση» της Mia με αισθαντική φωνή και σύγχρονα χορευτικά
Eurovision

Eurovision 2022: Κροατία: Η «ένοχη απόλαυση» της Mia με αισθαντική φωνή και σύγχρονα χορευτικά

Eurovision 2022: Α Ημιτελικός: Με τη Mia Dimšić και το τραγούδι «Guilty pleasure», σε μουσική και στίχους των Damir Bačić, Mia Dimšić και Vjekoslav Dimter, εκπροσωπείται η Κροατία.

Με μια φανταστική εμφάνιση φορώντας ένα φούξια φόρεμα η τραγουδίστρια ερμηνεύει χορεύοντας παράλληλα σε σύγχρονο ρυθμό.

Στη σκηνή υπάρχει αλληλεπίδραση με τους 3 χορευτές. Τα χρώματα που «παίζουν» πάνω στη σκηνή είναι σε μπλε τόνους ενώ αυτή η απόχρωση ενισχύσει πολύ και το ροζ που έχουν επιλέξει στα ρούχα τους.

Υπάρχουν στη σκηνή γραφικά με δέντρα, ενώ στο τελευταίο ρεφραίν η Mia βρίσκεται μπροστά στη σκηνή με τους χορευτές να αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια είναι γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου 1992 στο Osijek της Κροατίας. Ξεκίνησε τη μουσική καριέρα της το 2014 όταν συμμετείχε σε τουρνέ στις ΗΠΑ και τον Καναδά με το συγκρότημα ταμπουρίτσας (έγχορδο μουσικό όργανο) Džentlmeni.

Έβγαλε το πρώτο της single το 2015 και την επόμενη χρονιά ήρθε και το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Život nije siv το οποίο έφτασε στο νούμερο 1 των κροατικών album charts.

Χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της ζωής της ως έμπνευση για τα τραγούδια της. Έχει βγάλει αρκετά τραγούδια κερδίζοντας βραβεία.

Η ίδια δηλώνει ότι έχει επηρεαστεί από την Taylor Swift, την Kacey Musgraves, τη Nora Jones, τον Willie Nelson και την Alison Krauss.

Δείτε την εμφάνιση της Κροατίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved