Eurovision 2022: Αυστρία: Με δυναμισμό και ήχο δυνατό ο LUM!X και η Pia Maria τραγουδούν Halo
Eurovision

Eurovision 2022: Αυστρία: Με δυναμισμό και ήχο δυνατό ο LUM!X και η Pia Maria τραγουδούν Halo

Eurovision 2022: Α ημιτελικός: O LUM!X και η Pia Maria ερμηνεύουν το τραγούδι Halo για την Αυστρία σε μουσική και στίχους των Anders Nilsen, Gabriele Ponte, Luca Michlmayr, Rasmus Flyckt και Sophie Alexandra Tweed-Simmons.

Με μαύρα, λευκά και κόκκινα χρώματα στο φόντο τους ο LUM!X και η Pia Maria τραγουδούν «Halo», που σημαίνει φωτοστέφανο και προτρέπουν το κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους. Και οι δυο τους βρίσκονται κατά τη διάρκεια του τραγουδιού μέσα σε ένα ”φωτοστέφανο” με LED φώτα που αναβοσβήνουν συνεχώς.

Η Pia Maria είναι ντυμένη με μαύρο δερμάτινο μπουφάν ενώ ο LUM!X φορά κάτι αντίστοιχο. Παράλληλα διακρίνουμε τη χρήση καπνού ενώ βλέπουμε και «παιχνίδια» της κάμερας με το green room.

Ποιος είναι ο 19χρονος LUM!X

Το πραγματικό του όνομα είναι Luca Michlmayer. Το καλλιτεχνικό του όνομα βγήκε από τα 2 πρώτα γράμματα του ονοματεπώνυμού του με την προσθήκη του γράμματος «X» στο τέλος και μετατροπή του «I» σε θαυμαστικό. Ο LUM!X (Luca Michlmayr) έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, όπως το “The Passenger (LaLaLa)” και το “Thunder”. Το 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι “Monster” με τον Gabry Ponte, ο οποίος είναι γνωστός από το συγκρότημα Eiffel 65. Το τραγούδι έχει φτάσει τις 210 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχει πουλήσει περισσότερα από 400.000 αντίτυπα στη Γερμανία. Συνολικά έχει από 10 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και πολλαπλές πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες.

Ποια είναι η Pia Maria
Το πραγματικό της όνομα είναι Pia Maria Außerlechner και είναι γεννημένη 21 Μαΐου 2003.
Έχει σπουδάσει make-up artist και αυτήν τη στιγμή εργάζεται στο Tyrolean State Theatre στο Innsbruck.

Δείτε την εμφάνιση της Αυστρίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved