Eurovision 2022: Πορτογαλία: Μια ερμηνεία αφιερωμένη στην απώλεια που συγκλόνισε την ερμηνεύτρια
Eurovision

Eurovision 2022: Πορτογαλία: Μια ερμηνεία αφιερωμένη στην απώλεια που συγκλόνισε την ερμηνεύτρια

Eurovision 2022: Α Ημιτελικός: Με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό τραγούδι, το «Saudade, Saudade», από την MARO, το οποίο υπογράφει η ίδια και ο John Blanda, θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Πορτογαλία έχει 52 συμμετοχές στο διαγωνισμό και έχει κερδίσει μια φορά.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει ένα υπέροχο φόρεμα σε αποχρώσεις του μοβ, λευκού και μαύρου ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα κοτσίδες. Στη σκηνή βοηθούν φωνητικά 4 κοπέλες ενώ οι χρωματικοί τόνοι είναι σε χρυσαφένιους φωτισμούς που παραπέμπουν σε ανατολή ηλίου και τριγύρω μπλε φώτα.

Στο πίσω μέρος της σκηνής αναγράφεται ο τίτλος του τραγουδιού ενώ η εμφάνιση «κλείνει» με ένα πλάνο στο πρόσωπό της.

Το τραγούδι «Saudade, Saudade» είναι ρομαντικό και αισθαντικό, με την ίδια να περιγράφει ότι μιλάει για την απώλεια ενός πολύ σημαντικού προσώπου για εκείνη, του παππού της. Μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι για τον παππού μου, που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, αλλά που συνεχίζει να είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι του εαυτού μου... Γι' αυτό σκέφτηκα ότι θα είχε νόημα να τραγουδήσω ένα τόσο προσωπικό τραγούδι».

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι σε ηλικία 19 ετών. Το 2017 η Mariana Secca, της οποίας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο είναι MARO, αποφοίτησε από την σχολή μουσικής ακαδημίας του Berklee, ενώ από τότε έχει κυκλοφορήσει συνολικά έξι άλμπουμ. Η ίδια έχει ανοίξει τις συναυλίες διαφόρων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων του 4 βραβευμένου με 4 Grammy Jacob Collier και της Jessie J. Tο τραγούδι της είναι σύνθεση της ίδιας μαζί με τον John Blanda.

Δείτε την εμφάνιση της Πορτογαλίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved