Eurovision 2022: Νορβηγία: Φαβορί οι μεταμφιεσμένοι «Λύκοι» από τον Πλούτωνα
Eurovision

Eurovision 2022: Νορβηγία: Φαβορί οι μεταμφιεσμένοι «Λύκοι» από τον Πλούτωνα

Eurovision 2022: Α Ημιτελικός: Ένα από τα μεγάλα φαβορί και φέτος η Νορβηγία με το συγκρότημα «Subwoolfer» και το τραγούδι «Give That Wolf a Banana».

Τα μέλη του συγκροτήματος "Subwoolfer" υποστηρίζουν ότι έρχονται από τον Πλούτωνα και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν μιλούν.

Οι μεταμφιεσμένοι «Λύκοι» από τον Πλούτωνα δίνουν ρεσιτάλ τόσο ερμηνευτικό όσο και σκηνικό καθώς είναι μια από τις χώρες που έχουν επιλέξει μια τόσο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Τα χρώματα που κυριαρχούν το μπλε και λευκό σε συνδυασμό με τι κίτρινο και το κόκκινο ενώ σκηνικά ο Dj Astronaut ο βρίσκεται υπερυψωμένος μπροστά από τον ήλιο με τους δύο «λύκους» να εμφανίζονται στη σκηνή συνοδευόμενοι από τις τρεις χορεύτριες.

Οι πραγματικές τους ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί δημόσια ενώ το όνομα του ντουέτου είναι συνδυασμός των λέξεων "subwoofer" και "wolf"

Η Νορβηγία έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό συνολικά εξήντα φορές από τον πρώτο διαγωνισμό το 1960. Παράλληλα, η χώρα έχει κερδίσει τον διαγωνισμό τρεις φορές: το 1985, το 1995 και το 2009.

Όσον αφορά το συγκρότημα "Subwoolfer", εκείνοι πιστεύουν ότι έρχονται από τον Πλούτωνα και όπως είδαμε έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό, μεταμφιεσμένοι σε λύκοι στη σκηνή. Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν.

Δείτε την εμφάνιση της Νορβηγίας στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved