Eurovision 2022: Αποθεώθηκε στο twitter η Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together
Eurovision

Eurovision 2022: Αποθεώθηκε στο twitter η Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together

Eurovision 2022: Δεν πρόλαβε καλά καλά να ολοκληρώσει την εξαιρετική της εμφάνιση η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή του Τορίνο και το twitter πήρε «φωτιά».

Τόσο η εμφάνισή της, όσο η ερμηνεία αλλά και το σκηνικό «καταχειροκροτήθηκαν» με τα σχόλια να αποθεώνουν την ερμηνεύτρια.

«ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ!ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΡΕ ΑΜΑΝΤΑΑ», «Πολυ καλη η ελληνικη συμμετοχη!Επειδη το βλεπω απο τη σπυηδικη tv ο σουηδος δημοσιογραφος σχολιασε για τον τιτλο "Die together" "Κλασσικη ελληνικη τραγωδια"», «..η όμορφη νεραϊδούλα της Ελλάδας!», «Απλα ανατριχίλα σε ολο το σώμα μ3 την amanda. Μπραβο στην κοπέλα αυτή, μπράβο Ελλάδα», ήταν μερικά από τα σχόλια για τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Δες τα σχόλια στη gallery

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη σκηνή του Τορίνο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το Die Together είναι μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved