Eurovision 2022: Από καταφύγιο έκανε τη μετάδοση ο παρουσιαστής της Ουκρανίας (φώτο)
Eurovision

Eurovision 2022: Από καταφύγιο έκανε τη μετάδοση ο παρουσιαστής της Ουκρανίας (φώτο)

Eurovision 2022: Το μεγάλο φαβορί των στοιχημάτων για τη φετινή Eurovision είναι η Ουκρανία και ο παρουσιαστής έκανε την μετάδοση από καταφύγιο! 

Ο Τιμούρ Μιροσνκιτσένκο ήταν ο σχολιαστής της Ουκρανίας, όπως κάθε χρόνο από το 2007, εκτός από το 2017 όπου συμπαρουσίασε τον διαγωνισμό της Eurovision όταν αυτός πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο μετά την νίκη της χώρας την προηγούμενη χρονιά με το τραγούδι «1944» της Jamala.

Το συγκρότημα Kalush Orchestra από την Ουκρανία ερμήνευσε επί σκηνής το τραγούδι Stefania.
Να σας θυμίσουμε ότι πριν το πρώτο ρεφρέν είδαμε μπροστά στη σκηνή μαύρες μεγάλες σκιες των 6 μελών του συγκροτήματος που κινήθηκαν σε κίτρινο και κόκκινο φόντο που παρέπεμπε σε ανατολή ηλίου. Στο δεύτερο ρεφραίν οι σκιές είχαν χρώματα και παραδοσιακά μοτίβα της χώρας τους.

Στα τελευταία δευτερολέπτα του τραγουδιού είδαμε στο δάπεδο της σκηνής μπλε φωτισμούς και δύο μεγάλα χέρια που ήταν σαν να αγκαλιάζουν το συγκρότημα στη σκηνή της Γιουροβίζιον.
Το τραγούδι τελείωσε με κίτρινους και μπλε φωτισμούς, στα χρώματα δηλαδή της Ουκρανικής σημαίας, γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση σε όλη την Ευρώπη καθώς αυτή την περίοδο η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία και ήδη έχουν χαθεί πολλοί άνθρωποι, ζώα και περιουσίες.

Φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στην Ουκρανία στο Instagram έδωσαν μια γεύση από το καταφύγιο από το οποίο μεταδίδει φέτος – ζωντανά τόσο στο YouTube όσο και στο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι UA: CULTURE - και τον έδειχναν να κάθεται σε ένα μικρό γραφείο περιτριγυρισμένο από μια κάμερα, φώτα και μια σειρά από καλώδια.

Απολαύστε ξανά το τραγούδι της Ουκρανίας παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved