Αμάντα Γεωργιάδη:Δεν πηγαίνω στην Eurovision με διάθεση ανταγωνισμού ή φόβου προς άλλους καλλιτέχνες
Eurovision

Αμάντα Γεωργιάδη:Δεν πηγαίνω στην Eurovision με διάθεση ανταγωνισμού ή φόβου προς άλλους καλλιτέχνες

Η Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσωπεί στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision την Ελλάδα με το «Die Together».

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια των προβών, ποια άλλα κομμάτια της φετινής Eurovision έχει ξεχωρίσει και ποιον θεωρεί το μεγαλύτερο της αντίπαλο.

Τι κρατάς από αυτές τις 10 ημέρες που βρίσκεσαι στο Τορίνο δίνοντας τη δική σου μάχη για μια καλή θέση της Ελλάδας;

Την απίστευτη αγάπη μου πήρα για το τραγούδι μας, τα χειροκροτήματα και τα χαμόγελα. Είναι μια όμορφη περιπέτεια. Όλες τις ημέρες που είμαστε εδώ, νιώθω πως έχω στο πλευρό μου πολλούς φίλους.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια των προβών;

Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά μόνη μου στη σκηνή τραγουδώντας το τραγούδι σε απόλυτη ησυχία, μόνο εγώ και ιστορία του τραγουδιού μου. Δεν μπορώ όμως να μη σκεφτώ και εκείνες τις στιγμές που δεχόμαστε το χειροκρότημα από όσους παρακολουθούν από κοντά τη δουλειά μας.

Φανταζόσουν, όταν ξεκινούσε αυτή διαδρομή, ότι οι ευρωπαίοι θα αγαπήσουν τόσο το τραγούδι μας;

Το «Die together», είναι ένα κομμάτι που έγραψα για το πρώτο μου alboum. Η αγάπη του κόσμου με έχει εντυπωσιάσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι φανς θα αγκαλιάσουν τόσο το τραγούδι μας. Χαίρομαι και συγκινούμαι πολύ γι’ αυτό.

Το σκηνικό μας είναι λιτό αλλά και πολύ εντυπωσιακό. Τι ακριβώς θέλετε να μεταδώσετε με αυτή την χορογραφία;

Η μοναχική παρουσία μου στην σκηνή, μπροστά από μια σειρά από καρέκλες που λιώνουν και ένα υπέροχο φως, είναι μια εικόνα που προέκυψε ύστερα από πολλές δημιουργικές συζητήσεις με τον Φωκά Ευαγγελινό και τους συνεργάτες του. Είναι λιτό το stage μας, αλλά καταφέρνει να περιγράψει με τον καλύτερο τρόπο τα ρομαντικά συναισθήματα που εκπέμπει το “Die together”, όπως η έλλειψη, η μοναξιά και καθετί που περιγράφει μια μεγάλη αγάπη.

Το τραγούδι μας ήδη παίζεται πολύ δυνατά στα στοιχήματα. Σε συγκινεί το ότι έχει λάβει τόσο θερμή κριτική;

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως έχει αγαπηθεί το τραγούδι από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα τραγούδι που εκφράζει κάτι από τα συναισθήματά μου και, παράλληλα, είναι το τραγούδι της Ελλάδας την φετινή Eurovision πώς να μην είμαι χαρούμενη;

Ποια κομμάτια της φετινής Eurovision ξεχώρισες;

Το «Saudade,Saudade» της Maro Από την Πορτογαλία είναι υπέροχο. Το «ela» της Ανδρομάχης από την Κύπρο μου αρέσει πολύ για τα ποπ – έθνικ στοιχεία του, όπως και τα κομμάτια της Ισπανίας, της Ιταλίας και των χωρών της κάνω την άδεια. Υπάρχουν πολλές δυνατές συμμετοχές στο φετινό διαγωνισμό.

Άρα, ποιον θεωρείς το μεγαλύτερο σου αντίπαλο;

Δεν πηγαίνω στην Eurovision με διάθεση ανταγωνισμού η φόβου προς άλλους καλλιτέχνες. Προτιμώ να δώσω έμφαση στην δική μας παρουσία και ερμηνεία επί σκηνής. Αν είμαι καλά, τότε θα πάμε καλά.

Η Eurovision σε έφερε στην Ελλάδα, όπου και παρέμεινες πολύ περισσότερο διάστημα από το σύνηθες των διακοπών σου. Προσαρμοστικές εύκολα;

Ποτέ δεν μου είναι δύσκολο να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλη χαρά μου να μείνω λίγο παραπάνω από ότι συνηθίζω.

Θα μπορούσες να μείνεις μόνιμα στη χώρα;

Έχω σκεφτεί να ζήσω κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Θα το ήθελα πολύ και πραγματικά ελπίζω να το καταφέρω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved