Eurovision 2022: Η αποκαλυπτική Ανδρομάχη και η ρομαντική Αμάντα! Πώς τις σχολιάζουν τα ξένα ΜΜΕ
Eurovision

Eurovision 2022: Η αποκαλυπτική Ανδρομάχη και η ρομαντική Αμάντα! Πώς τις σχολιάζουν τα ξένα ΜΜΕ

Eurovision 2022: Δεν βρισκόμαστε μόνο εμείς σε... πυρετό Eurovision αλλά και όλη η Ευρώπη και φυσικά και τα ξένα MME που ασχολούνται με κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να αφορά στις αποστολές. 

Και μπορεί να έχουμε ακόμα έντονη τη... γεύση από τον χθεσινό πρώτο Ημιτελικό όμως η αλήθεια είναι πως εξίσου έντονο, με πολλά... χρώματα και λαμπερές παρουσίες ήταν και το πάρτι του opening στο τιρκουάζ χαλί προχθές.

Μάλιστα τα ξένα δημοσιεύματα ασχολήθηκαν εκτενώς με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision, ανάμεσά τους και η Αμάντα Γεωργιάδη αλλά και η Ανδρομάχη που εκπροσωπεί την Κύπρο και θα δούμε αύριο στον Β' Ημιτελικό.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια επέλεξαν πράγματι να εμφανιστούν... υπέρλαμπρες πάνω στο τιρκουάζ χαλί, με την πάντα χαμηλών τόνων Αμάντα να επιλέγει μία υπέροχη φούξια τουαλέτα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και την Ανδρομάχη να εμφανίζεται με ένα ροζ μοβ φόρεμα με πολύ... βαθύ σκίσιμο που η αλήθεια είναι πως της χάρισε αρκετό... sexiness!

Η «Daily Mail» πάντως εντυπωσιάστηκε και από τα δύο κορίτσια μας γράφοντας σε δημοσίευμά της πως και οι δύο ήταν εκθαμβωτικές με τις τουαλέτες τους. Όπως σημείωσε η εφημερίδα στο άρθρο της, η Ανδρομάχη άφησε... ελάχιστα στη φαντασία αφού ήταν άκρως αποκαλυπτικό το φόρεμά της και με ένα επικίνδυνα βαθύ σκίσιμο κατά μήκος του ενός μηρού της τραγουδίστριας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved