Eurovision 2022: Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού!
EUROVISION TV
Eurovision

Eurovision 2022: Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού!

Eurovision 2022: Την εύνοια της τύχης φαίνεται πως έχει η Αμάντα Γεωργιάδη αφού σύμφωνα με την κληρωτίδα που τράβηξε, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του μεγάλου τελικού που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. 

Όπως συνηθίζεται μετά από κάθε Ημιτελικό, οι εκπρόσωποι των χωρών που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό, στη Συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί τραβούν μέσα από την κληρωτίδα ένα... μαγικό χαρτάκι, το κάθε ένα από τα οποία υποδεικνύει σε ποιο μέρος του τελικού, πρώτο ή δεύτερο, θα εμφανιστούν.

Έτσι, μετά τη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Αμάντα Γεωργιάδη χθες το βράδυ, αρκετά κουρασμένη από την όμορφη εμπειρία πάνω στη σκηνή στον Α' Ημιτελικό, τράβηξε αυτό το μαγικό χαρτάκι που της δίνει τη δυνατότητα να εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του τελικού. Για τους καλά γνωρίζοντες, οι χώρες που εμφανίζονται λίγο πριν το τέλος των παρουσιάσεων των τραγουδιών, έχουν καλύτερη τύχη καθώς μένουν στη μνήμη των τηλεθεατών που θέλουν να ψηφίσουν το κομμάτι εκείνο που τους άρεσε.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η ακριβής σειρά εμφάνισης θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού. Δείτε πώς μοιράστηκαν στον τελικό, οι χώρες που πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό στον τελικό:

Α' ΜΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ελβετία

Αρμενία

Πορτογαλία

Νορβηγία

Ουκρανία

Ολλανδία

Β' ΜΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ισλανδία

Λιθουανία

Ελλάδα

Μολδαβία

Η Ελλάδα δηλαδή θα διαγωνιστεί ανάμεσα στις θέσεις 14 έως 25

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved